Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Χάκερς έβγαλαν στη φόρα τα e-mails του Μακρόν! Rothschild, offshore, ναρκωτικά, απο όλα έχει! Κατηγορούν την Ρωσία οι δυτικοι προπαγανδιστές!

Χάκερς έβγαλαν στη φόρα τα e-mails του Μακρόν! Rothschild, offshore, ναρκωτικά, gay απο όλα έχει! Κατηγορούν την Ρωσία οι δυτικοι προπαγανδιστές!

https://pastebin.com/bUJKFpH1
Βγήκαν στο φως 9GB με email του Macron. Και Rothschild μέσα, και offshore στις Μπαχάμες, και ναρκωτικά για gay, κι απ’όλα έχει … αλλά δεν θα προλάβουν να κυκλοφορήσουν έγκαιρα. Ακόμα τα ξεψαχνίζουν αυτοί που ξέρουν Γαλλικά.
ΠΗΓΗ

Η Κεντρική Επιτροπή ελέγχου της προεκλογικής εκστρατείας (CNCCEP) προειδοποίησε τα μέσα ενημέρωσης να μην δημοσιεύουν το περιεχόμενο των εγγράφων της προεκλογικής ομάδας του Εμανουέλ Μακρόν που διέρρευσαν αργά χθες, έπειτα από «ηλεκτρονική παρείσφρηση», όπως κατήγγειλε το κόμμα του κεντρώου υποψηφίου των γαλλικών προεδρικών εκλογών.
Αργά την Παρασκευή το βράδυ, λίγες ώρες πριν την επίσημη λήξη της προεκλογικής εκστρατείας, «δεκάδες χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φωτογραφίες και συνημμένα αρχεία, που έφεραν ημερομηνίες από τις 24 Απριλίου (την πρώτη μέρα μετά τον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών), συνολικού όγκου περίπου 9 gigabyte αναρτήθηκαν από έναν χρήση που έφερε το όνομα EMLEAKS σε έναν ιστότοπο ανταλλαγής εγγράφων που επιτρέπει σε ανώνυμους χρήστες να αναρτούν περιεχόμενο. Δεν έχει καταστεί σαφές ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή την ανάρτηση των δεδομένων, είτε αν αυτά είναι γνήσια.
Το WikiLeaks, που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter το σύνδεσμο (link) που οδηγεί στα εν λόγω αρχεία ανέφερε ότι αυτή η ηλεκτρονική πειρατεία δεν προέρχεται από τον ίδιο τον ιστότοπό του. Παράλληλα χαρακτήρισε «περίεργη» την επιλογή της χρονικής στιγμής της διαρροής, λιγότερο από δύο μέρες πριν την διεξαγωγή του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών.
Η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή ανακοίνωσε πως με δεδομένη την επίσημη λήξη της προεκλογικής εκστρατείας (από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής) κάθε δημοσίευση λεπτομερειών σχετικά με την διαρροή των εγγράφων μπορεί να οδηγήσει σε ποινικές διώξεις.
Το κόμμα (En Marche!) του Μακρόν ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι αυτή η επιχείρηση «παρέμβασης κατά τις τελευταίες ώρες της επίσημης προεκλογικής εκστρατείας προφανώς θέτει ζήτημα αποσταθεροποίησης της δημοκρατίας, όπως έγινε στις ΗΠΑ κατά την διάρκεια των τελευταίων προεδρικών εκλογών».
Η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Μακρόν έχει καταγγείλει προσπάθειες ηλεκτρονικής παρείσφρησης κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, κάνοντας λόγο για ρωσικά συμφέροντα ότι εμπλέκονται σε κυβερνοεπιθέσεις.
Την Πέμπτη ο ανεξάρτητος υποψήφιος κατέθεσε καταγγελία σχετικά με ισχυρισμούς που τόνιζαν ότι διατηρεί λογαριασμό σε μια υπεράκτια εταιρεία στις Μπαχάμες. Το κόμμα En Marche! εξέδωσε αργότερα ανακοίνωση τονίζοντας ότι το Sputnik και το RT «ενεργά» προώθησαν τους ισχυρισμούς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τους οποίους έχει επαναλάβει η Λεπέν.
Την Παρασκευή το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Russian Today (RT) και το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ανέφεραν εξετάζουν ενδελεχώς με τους νομικούς τους εκπροσώπους τις καταγγελίες της ομάδας του Μακρόν εναντίον των δύο μέσων ενημέρωσης για «διασπορά ψευδών ειδήσεων», για τα δημοσιεύματα με τους φερόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρεί ο κεντρώος υποψήφιους .
«Δεν μπορούμε να ανεχτούμε τα ψέματα που λένε», ανέφερε με ανάρτησή της στο Twitter η αρχισυντάκτρια των ρωσικών μέσων ενημέρωσης, Μαργαρίτα Σιμονιάν.

grothia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.