Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Ο Μακρόν έτοιμος να θυσιαστεί για τον ‘’ύψιστο στόχο’’…. την »Παγκόσμια Διακυβέρνηση’’.ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ:ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ….

Η νίκη του γάλλου Τσίπρα – Μακρόν έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει την επερχόμενη γαλλική επανάσταση και την αποσταθεροποίηση της Γαλλίας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης σε συνδυασμό πάντα με το επερχόμενο Brexit αλλά και την επίσημη πτώχευση του ‘’αδύναμου κρίκου’’, την Ελλάδα.. Έχει αποκαλυφθεί ότι οι αμερικανοί χρηματοδοτούν μυστικά τη Λεπέν.

Στόχος τους είναι να ενισχύσουν παρασκηνιακά όλα τα ακροδεξιά κόμματα με σκοπό τη σύγκρουση με τα ακροαριστερά – νεοταξίτικα – νεοφιλελεύθερα ευρωπαϊκά κόμματα που ‘’κυβερνούν’’ την Ευρώπη με σκοπό τη διάλυση της και την υποδούλωση των εν δυνάμει οικονομικά και κοινωνικά κατεστραμμένων χωρών της στην Αμερική (και το ΝΑΤΟ) για την ολοκλήρωση της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Η πρόκριση της Λεπέν στον τελικό δεν ήρθε τυχαία…. ούτε και τα πολύ υψηλά ποσοστά της. Ούτε φυσικά τυχαία αποκαλύφθηκαν τα σκάνδαλα των υπολοίπων υποψηφίων των γαλλικών εκλογών που δεν πέρασαν στο δεύτερο γύρο και έτσι ενισχύθηκε η Λεπέν…. εδραιώθηκε σαν δεύτερη πολιτική δύναμη και φυσικά η πρώτη επιλαχούσα αν ‘’παραπατήσει’’ ο Μακρόν…. Εσείς τι λέτε; Δεν είναι φανερό ότι θα παραπατήσει;
Ο Μακρόν πολύ σύντομα θα προκαλέσει έντονη κοινωνική αγανάκτηση και ξεσηκωμό των γάλλων μέσα από αντιλαϊκά και νεοταξίτικα μέτρα. Φυσικά θα υπάρξει και προκλητική σύμπλευση και συνεργασία του με το Βερολίνο πάντα σε βάρος των γάλλων. Προς την ίδια κατεύθυνση ήταν και οι ξαφνικές αναρτήσεις ‘’αγνώστων’’ στο διαδίκτυο που αφορούν όλες τις λαμογιές αλλά και το πραγματικό πρόσωπο του Μακρόν. Πρόκειται απλά για ‘’προπαρασκευαστικές’’ ενέργειες της CIA γι’ αυτό που θα δημιουργηθεί από τη διακυβέρνηση Μακρόν. Άλλο ένα ‘’παιδί’’ των Ιλλουμινάτι είναι έτοιμο να θυσιαστεί στο βωμό του ύψιστου στόχου…. της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Όλα είναι σχεδιασμένα από τον σιωνισμό και μαλιστα τοσο ξεδιάντροπα φανερά που μου προκαλεί πραγματική οργή γιατί δεν το βλέπει όλος ο κόσμος….. (Περισσότερα στο άρθρο
‘’ Ο σιωνιστής Τράμπ θα διαλύσει την Ευρώπη και θα οδηγήσει σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο’’ )
Να θυμάστε αυτό που σας έχω πει πολλές φορές: ‘’ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ’’….

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ
 katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.