Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΦΡΙΚΗ! «Το έχω ξανακάνει και με άλλη κοπέλα», λέει ο 52χρονος που βίασε τη φοιτήτρια στη Δάφνη «Ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε» Φώναζα "βοήθεια" και μου έλεγε "σκάσε πουτ@ν@. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ DARKNET


 Δεν έχουν τέλος οι φρικτές λεπτομέρειες που έρχονται στο φως γύρω από την υπόθεση απαγωγής και βιασμού μιας 22χρονη φοιτήτριας από έναν 52χρονο στη Δάφνη.
Στην ομολογία ότι πριν την 22χρονη είχε προβεί σε ανάλογες πράξεις και με άλλη κοπέλα, προχωρά στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, ο 52χρονος που συνελήφθη στη Δάφνη την περασμένη Πέμπτη (04/05).

Μάλιστα ισχυρίζεται ότι τόσο στην προηγούμενη περίπτωση όσο και σε αυτή της φοιτήτριας, οι κοπέλες είχαν συμφωνήσει να κάνουν όσα τους ζητούσε. Ειδικότερα δε στην υπόθεση για την οποία συνελήφθη και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, υποστηρίζει ότι είχε συμφωνήσει με την 22χρονη να της δίνει τα διπλάσια χρήματα -από αυτά που της έδινε για να του καθαρίζει το σπίτι- προκειμένου να ικανοποιεί τις ορέξεις του.
Δείτε την κατάθεση του 52χρονου:
dafni viastis4
(Πηγή: bloko.gr)

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα σήμερα Δευτέρα (08/05) ύβρεις και κατάρες εξαπέλυσαν πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όταν είδαν τον 52χρονο βιαστή της Δάφνης.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις βαρύτατες εις βάρος του κατηγορίες χωρίς συνήγορο και κατά την αποχώρησή του από το ανακριτικό γραφείο, ο κόσμος ξέσπασε με οργισμένες εκφράσεις, εναντίον του. Την ίδια ώρα, εκείνος έλεγε στους δημοσιογράφους ότι δεν του επέτρεψαν ούτε ένα τηλεφώνημα προκειμένου να βρει δικηγόρο.
Τελικά πήρε νέα προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο Τρίτη.

Σύμφωνα με την έως τώρα στάση του, αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται ισχυριζόμενος πως είχε σχέση με το θύμα του και πως όσα συνέβησαν στο υπόγειο στη Δάφνη ήταν με την θέληση της φοιτήτριας. Μάλιστα δηλώνει πως η κοπέλα βρέθηκε δεμένη από τους αστυνομικούς όταν εισέβαλαν στον χώρο του, γιατί «αυτό ήταν το φετίχ της».

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος διώκεται για τρία κακουργήματα κι ένα πλημμέλημα. Ειδικότερα:
-Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)
-Βιασμός κατ' εξακολούθηση (κακούργημα)
-Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)
-Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Οι αστυνομικοί που ερευνούν τη υπόθεση βιασμού της 22χρονης εκφράζουν την πεποίθηση ότι ο δράστης ενδεχομένως σκόπευε να κρατήσει όμηρο την κοπέλα για αρκετές ημέρες, προκειμένου να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα του ένστικτα. Δεν απέκλεισαν, όμως, ούτε το ενδεχόμενο να τη δολοφονούσε, μόλις ικανοποιούσε τις διεστραμμένες ορέξεις του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε απενεργοποιήσει το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας προκειμένου να μην μπορεί να εντοπιστεί το σήμα του.
Τα στοιχεία του 52χρονου αναμένεται να δώσει η Αστυνομία στη δημοσιότητα προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Τέλος, εξετάζεται η πιθανότητα να σκόπευε ο δράστης να πουλήσει το υλικό του βιασμού και βασανισμού της 22χρονης.

Σοκ προκαλούν και οι αποκαλύψεις για τις διαστραμμένες πράξεις του, από την ίδια τη φοιτήτρια που κυριολεκτικά μαρτύρησε στα χέρια του.

Το ίδιο το θύμα αποκαλύπτει στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, τις δραματικές στιγμές που έζησε στα χέρια του βιαστή και βασανιστή της, πριν αστυνομικοί φτάσουν στο σπίτι - κολαστήριο της οδού Όθωνος και την σώσουν.
Η φοιτήτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται για τις κακώσεις που φέρει στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ παράλληλα βρίσκεται υπό ψυχολογική υποστήριξη, καθώς είναι σε κατάσταση σοκ, όπως και οι γονείς της.
foititria katathesib copy
foititria katathesi2b copy
foititria katathesi3 copy
(Πηγή: bloko.gr)


Η 20χρονη περιγράφει πως βρέθηκε στο διαμέρισμα του 52χρονου, αλλά και πως εκείνος ουσιαστικά φάνηκε σιγά, σιγά να στήνει την παγίδα γύρω της. Από το “ειδικό” φόρεμα που της ζήτησε να φορέσει για να τη “βλέπει” ως τη στιγμή που την αναισθητοποίησε για να την ακινητοποιήσει.
Η κατάθεσή της έρχεται στο φως μέσα από δημοσίευμα του  bloko.gr Η νεαρή κοπέλα αποκαλύπτει πως πριν από περίπου ένα μήνα αναζήτησε δουλειά μέσω αγγελίας και βρήκε αυτή που είχε βάλει ο 52χρονος, ο οποίος έψαχνε κοπέλα για να τον βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού.

«Μου είπε ότι ήταν σχεδόν τυφλός και γι' αυτό μου ζήτησε όταν πηγαίνω να κάνω δουλειές να φοράω ένα στράπλες ασπρόμαυρο φόρεμα υποτίθεται από ειδικό ύφασμα για να αντιλαμβάνεται την κίνησή μου μέσα στο χώρο», αναφέρει η 20χρονη στην κατάθεσή της και σημειώνει πως αν και αρχικά είχε αρνηθεί, τελικά δέχτηκε και παρόλο που η συμπεριφορά του της είχε φανεί περίεργη, συνέχισε να πηγαίνει ώστε να μπορεί να είναι άνετη οικονομικά.
Συγκλονίζει η περιγραφή της, καθώς φαίνεται πως ο 52χρονος φρόντιζε σχεδόν συνέχεια να την κρατά αναίσθητη για να ξεσπά πάνω της το αρρωστημένο του πάθος. «Πήγα στο σπίτι του για να του ζητήσω τα 100 ευρώ που μου χρωστούσε. Μου είπε "καθάρισε το σπίτι και θα σου τα δώσω". Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν τα κατάφερα.
Μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα "βοήθεια" και μου έλεγε "σκάσε πουτ@ν@. Αυτό συνέβη πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και όταν συνερχόμουν και φώναζα βοήθεια, αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα αυτός ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε». Η κατάθεσή της κλείνει με μια επίσης συγκλονιστική φράση: «Θέλω να μπει φυλακή, με βίασε».


Στον ανακριτή ο 52χρονος
Ξανά στα δικαστήρια για να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε λίγο μετά τις 09:00 ο 52χρονος.
 






Δάφνη: Ήθελε να πουλήσει τα βίντεο του βιασμού – Θύματα κι αλλες τρεις γυναίκες;
Μέχρι θανάτου θα βίαζε την 20χρονη φοιτήτρια, ο υπέρβαρος σάτυρος της Δάφνης, ο οποίος μάλιστα θα πωλούσε έναντι χιλιάδων Ευρώ στο λεγόμενο σκοτεινό διαδίκτυο, τις αρρωστημένες σκηνές που είχε τραβήξει στο ισόγειο κολαστήριο της οδού Όθωνος.
Σε αυτό το ανατριχιαστικό συμπέρασμα κατέληξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έσωσαν από τα “νύχια” του υπέρβαρου σάτυρου την 20χρονη φοιτήτρια, που έζησε για ένα 24ωρο τον απόλυτο τρόμο στα χέρια του “τυφλού” βιαστή της.
Η λεπτομέρεια που οδήγησε τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας να εξετάσουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο του αργού θανάτου της φοιτήτριας και μάλιστα μέσα σε απανωτούς βιασμούς και απόλυτη βια και τελικά κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα, ήταν το κινητό της κοπέλας το οποίο βρέθηκε στο κολαστήριο της οδού Όθωνος απενεργοποιημένο και με την μπαταρία βγαλμένη.
Το γεγονός αυτό αν μη τι άλλο έδειξε στους Αστυνομικούς πως ο υπέρβαρος σάτυρος είχε μελετήσει άριστα τις κινήσεις του, και αφού έκλεισε το κινητό της κοπέλας έβγαλε την μπαταρία, γνωρίζοντας πως σύντομα θα δηλωθεί εξαφανίσει για την 20χρονη και μέσω του κινητού της θα προσπαθήσουν οι Αρχές να εντοπίσουν το θύμα του.
Για το λόγο αυτό και γνωρίζοντας πως ακόμα και κλειστό το κινητό εκπέμπει σήμα εκπομπής, έβγαλε την μπαταρία, προκειμένου να είναι σίγουρος πως δεν θα εντοπιστεί η κατοικία του.
Επίσης και σύμφωνα με πληροφορίες, από την εξερεύνηση του υπολογιστή αλλά και των καμερών - η μια σε γυαλιά - που κατάσχεσαν οι αστυνομικοί στο υπόγειο κολαστήριο της οδού Όθωνος στην Δάφνη, εντοπίζουν ίχνη περιηγήσεις στο λεγόμενο “σκοτεινό διαδίκτυο”.

Ένα παράλληλο ίντερνετ δηλαδή, που χρησιμοποιούν οι μαφιόζοι, οι παιδεραστές και κάθε λογής ανώμαλοι, προκειμένου να δημοσιοποιούν τις πλέον φρικιαστικές τους πράξεις, πάντα έναντι αμοιβής, χρηματικής η ..άλλου είδους υλική ανταμοιβή.
Κατά συνέπεια εξετάζεται με ιδιαίτερη σοβαρότητα το ενδεχόμενο, ο υπέρβαρος σάτυρος να έχει ήδη διακινήσει στο σκοτεινό διαδίκτυο, έναντι αδράς αμοιβής, το ανατριχιαστικό υλικό με τους απανωτούς βιασμούς τις 20χρονης, χρησιμοποιώντας μάλιστα ερωτικά ομοιώματα.
Τέλος οι αστυνομικοί εξετάζουν τις υποθέσεις άλλων τριών νεαρών γυναικών, οι οποίες ανταποκρίθηκαν σε αγγελία του 52χρονου και ενδέχεται να δέχθηκαν ελαφρά σεξουαλική παρενόχληση, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν γρήγορα την δουλειά που τους προσέφερε ο υπέρβαρος σάτυρος.
Για το λόγο αυτό τις επόμενες ημέρες αναμένεται με απόφαση του Εισαγγελέα να δοθούν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 52χρονου βιαστή.
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.