Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Το Γρηγορόπουλο τον θυμάστε όλοι. Όμως το όνομα Παρασκευή Ζούλια δε σας λέει τίποτα!

Του Γιώργου Αδαλή

To Γρηγορόπουλο τον θυμάστε όλοι. Ομως το όνομα Παρασκευή Ζούλια δεν σας λέει τίποτα! Ούτε το όνομα Αγγελική Παπαθανασοπούλου ! Και φυσικά ούτε το όνομα Επαμεινώνδας Τσακάλης! Γιατί το σύστημα που δολοφόνησε τον Γρηγορόπουλο είναι ακριβώς το ίδιο που σκότωσε τους τρεις παραπάνω ανθρώπους πριν από επτά χρόνια.

Μόνο που στην περίπτωση των τριών αυτών, αποφάσισε να βουβαθεί γιατί δεν το εξυπηρετούσε η τετραπλή αυτή δολοφονία. Δολοφονία που έγινε από γνωστά λαμόγια που το σύστημα κράτησε στο απυρόβλητο!

Κι αν αναρωτιέστε γιατί την αποκαλώ τετραπλή είναι γιατί στους νεκρούς δεν καταγράφεται ο πλέον τραγικός! Ομιλώ δυστυχώς, το έμβρυο που δεν ήρθε ποτέ στη ζωή.

Αυτοί οι τέσσερις άνθρωποι λοιπόν, δεν μετρούσαν επικοινωνιακά όπως ο Γρηγορόπουλος! Γιατί το σύστημα αυτό δεν εκμεταλλεύεται βλέπετε φόνους τραπεζικών υπαλλήλων. Τους θεωρεί εχθρούς του. Ακόμα κι όταν είναι έμβρυα.

Η άγρια δολοφονία στη Μαρφίν, κάποτε θα πληρωθεί. Απλά δεν ήρθε ακόμα η ώρα!

ΥΓ.
Στην επέτειο θανάτου του Γρηγορόπουλου, να είστε σίγουροι ότι δεν θα είμαι μόνο εγώ που θα γράψω και θα θυμηθώ. Την ημέρα αυτή άπαντες θα σας βομβαρδίσουν με άρθρα...

Δύο μέτρα ... Δύο σταθμά...


* Ο Γιώργος Αδαλής είναι οικονομολόγος και ιδρυτής των Aegeantimes. Απαντά ο ίδιος σε ερωτήματα στην προσωπική του σελίδα στο FB facebook.com/adalisgeo


freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.