Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Να κι οι καταθέσεις του Μακρόν στα νησιά του παραδείσου των offshores...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Όλα ξεκίνησαν στη μεταξύ τους τηλεοπτική "συζήτηση-αντιπαράθεση"... Η Marine Le Pen απευθυνόμενη με ειρωνικό τόνο στον...

Macron, αναρωτήθηκε αν διαθέτει λογαριασμό καταθέσεων στο "φορολογικό παράδεισο" στις Μπαχάμες.
Ο Μακρόν "βγήκε από τα ρούχα του" απειλώντας με μηνύσεις κι οι δικαστικές αρχές του Παρισιού ξεκίνησαν τις έρευνες εναντίον της Λε Πεν, για άσκηση δίωξης "συκοφαντικής δυσφήμισης".

Προχθές η γνωστή αμερικάνικη ιστοσελίδα Zero Hedge τίναξε τα πάντα στον αέρα δημοσιοποιώντας ένα ντοκουμέντο που καίει τον κοινό υποψήφιο της Μέρκελ και ολόκληρου του πολιτικού συστήματος της Γαλλίας, που συντάχθηκε με το Διευθυντήριο για την "ενωμένη Ευρώπη" κι εναντίον της ακροδεξιάς: Zero Hedge με το ντοκουμέντο της offshore του Μακρόν, που ίδρυσε στις 4 Μάη 2012
Η αυθεντικότητα των ντοκουμέντων δεν αμφισβητείται από κανέναν! Ο Μακρόν ίδρυσε στις 4 Μάη του 2012 μια εταιρία offshore στο γνωστό "φορολογικό παράδεισο" στο Νέβις, ημιαυτόνομο έδαφος του νησιωτικού κράτους Άγιος Χριστόφορος και Νέβις στην Καραϊβική.
Να γελάς ή να κλαις; Ο αυριανός πρόεδρος της Μέρκελ στη Γαλλία ονόμασε την offshore εταιρία του «La Providence», δηλαδή "Η Πρόνοια"!
Συμβολικό το όνομα της offshore "απαλλοτριώθηκε" από το ιδιωτικό σχολείο που φοιτούσε ο μεγαλοαστός Μακρόν κι ερωτεύτηκε σε ηλικία 15 χρόνων τη δασκάλα του και σήμερα σύζυγό του Brigitte Trogneux.
Η αλλεπάλληλη και καταιγιστική δημοσιοποίηση της αλληλογραφίας με τις μπίζνες της εταιρίας του αυριανού πρόεδρου προεδρικής offshore  "Πρόνοια", προκαλούν πολιτικό σεισμό, αλλά όλα θα καλυφθούν για τον εκλεκτό των Ρότσιλντ.
Η επιλογή Μακρόν από το υπερεθνικό κεφάλαιο και τη Μέρκελ, δεν είναι τυχαία. Σε ομιλία του στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Amiens, ο Emmanuel Macron, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αν εκλεγώ πρόεδρος της δημοκρατίας θα λάβω τα αναγκαία μέτρα, σε συνεργασία με τη συμμαχία κι αν σταθεί δυνατόν κι απόφαση του ΟΗΕ, αλλά και χωρίς απόφαση του ΟΗΕ, ώστε να ουδετεροποιηθούν οι χημικές δυνατότητες του καθεστώτος Άσαντ».
Τη δήλωση πολέμου εναντίον του λαού της Συρίας από υποψήφιο πρόεδρο της Γαλλίας, δεν μπορείς να την σχολιάσεις πολιτικά, ή με καθωσπρεπισμό.
Πως προετοιμάζει η "νέα τάξη" τους τίποτα: ο Macron όταν δεν τον γνώριζε κανένας, μαζί με τον μέντορά του Jacques Attali
Πριν ένα χρόνο ο Jacques Attali είχε "προφητεύσει" πως στην προεδρία της Γαλλίας θα είναι "ένας άγνωστος", διευκρινίζοντας ότι Εμείς θα υποστηρίξουμε το πρόγραμμα”.
Ποιοι είναι οι "Εμείς";
Jacques Attali, ο θεωρητικός της "παγκόσμιας διακυβέρνησης" (με την ευκαιρία, αυτόν τον όρο, για αυτή την παγκόσμια κυβέρνηση μίλησε στον ΟΗΕ ο κ. Τσίπρας και παλιότερα ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως κι ο Αντώνης Σαμαράς).
Ένας θεσμός οικονομικής πλανητικής εποπτείας”, όπου η Ευρωπαϊκή Ένωση θα είναι το "εργαστήριο"... Κι ο Attali υπήρξε υπουργός του Μιτεράν. Μετέπειτα πρόεδρος της BERD (Ευρωπαϊκή Τράπεζα για την Ανοικοδόμηση και την Ανάπτυξη), σύμβουλος του Σαρκοζύ και του Ολάντ.
Να στοιχηματίσουμε ότι θα είναι σύμβουλος ΚΑΙ του Μακρόν.
Η πάλαι ποτέ "ανανεωτική αριστερά", η κοσμοπολίτικη δικαιωματική "αριστερά" είναι σήμερα, μαζί με τα ΜΜΕ και τη δημοσιογραφία, τα ισχυρότερα όπλα του 4ου Ράιχ! 

Οι Γάλλοι και δυστυχώς με πρόσχημα την "ακροδεξιά Λε Πεν", που θέλει να διαλύσει το ευρώ και την Ε.Ε., με τις ευχές και την εκλογική στράτευση ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του πολιτικού συστήματος (αριστερού και δεξιού) θα ψηφίσουν μια κυβέρνηση Ρότσιλντ. Μια κυβέρνηση που επέλεξε το Βερολίνο, της λιτότητας, της ελαστικής εργασίας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης, του πολέμου, των μειώσεων μισθών και συντάξεων, των σύγχρονων δούλων λαθρομεταναστών και "προσφύγων"...
Οι Γάλλοι θα

Οι λαοί γνώρισαν το ναζισμό και το φασισμό, τη δεξιά, τους σοσιαλιστές που εξαγοράστηκαν κι έγιναν σοσιαλδημοκράτες... ώρα να γνωρίσουν το νέο ταξικό αντίπαλο, την "ανανεωτική" ιμπεριαλιστική "αριστερά"!
Τότε όλα θα αλλάξουν... το πότε δεν είναι γνωστό, αλλά όλα θα αλλάξουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.