Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Πλήθος κόσμου «έτρεξε για την Μυρτώ» στα “Messinia Street Relays” (Φωτογραφίες)

Πλήθος κόσμου «έτρεξε για την Μυρτώ» στα “Messinia Street Relays” (Φωτογραφίες) Ο αθλητισμός όπως είχαμε γράψει εδώ στο kalamatatimes.gr και σε προηγούμενο άρθρο για τους αγώνες σκυταλοδρομίας “Messinia Street Relays” με κεντρικό σύνθημα “τρέχω για την Μυρτώ”
συνεπάγεται και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Έτσι έγινε και σήμερα Κυριακή 2 Μαρτίου 2017 στον υπαίθριο χώρο του Elite City Resort όπου εκατοντάδες συνάνθρωποι μας μαζεύτηκαν για να τρέξουν και να συνεισφέρουν στον ιερό σκοπό για τον οποίο διοργανώθηκαν οι αγώνες.

Σκοπός του αγώνα αφιερωμένος στη Μυρτώ , ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά φορητού μηχανήματος οξυγόνου που τόσο είχε ανάγκη, κάτι το οποίο φρόντισε και έγινε δωρεά, απο τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Elite City Resort, κ. Νικήτα Κάρτσωνα μαζί με τα χρήματα που μαζεύτηκαν από τις συμμετοχές του κόσμου που έτρεξε, μιας και το μηχάνημα κοστίζει 3,000 ευρώ.
Άξιο αναφοράς είναι και η στήριξη σε αυτή την προσπάθεια του έφορου της ομάδας στίβου του Ακρίτα κ. Πέτρου Παπαδόπουλου από τον σύλλογο Ολυμπιονικών με την παρουσία των δυο χρυσών κοριτσιών που μας έχουν κάνει τόσο υπερήφανους στους Ολυμπιακούς αγώνες όπου συμμετείχαν και διακρίθηκαν, οι κυρίες Νίκη Μπακογιάννη και την Μιρέλλα Μανιάνι, βρίσκονται στην Καλαμάτα και βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων άμεσα, συμμετέχοντας με τον τρόπο τους.
MaGia
kalamatatimes.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Η συγκίνηση για τη Μυρτώ της Πάρου -Παρακολούθησε αγώνα στην Καλαμάτα - ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΕΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ

 

 http://kseskartarisma.blogspot.gr/search/label/%CE%9C%CE%A5%CE%A1%CE%A4%CE%A9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.