Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ, ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΟΥ 4ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ: «ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΑ»!!!!Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο εισηγητής του 4ου Μνημονίου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης.

Ο κ. Καραγιαννίδης, αφού παραδέχθηκε ότι για κάθε δημοσιονομικό μέτρο που περιλαμβάνει η συμφωνία δεν υπάρχουν ισόποσα αντίμετρα, ομολόγησε πως ο ίδιος γνωρίζει μόνο … μπακαλίστικα:

«Δεν γνωρίζω οικονομικά. Μόνο μπακαλίστικα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει με ακρίβεια ότι για κάθε μέτρο που χάνεται θα υπάρχει και ένα ευρώ που αναπληρώνεται» είπε ο βουλευτής της πλειοψηφίας και μέλος της ομάδας των «53» για να διανθίσει την τοποθέτησή του με τις γνωστές κορώνες εναντίον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που όπως υποστήριξε «διαστρεβλώνουν» την πραγματικότητα.

Ο ίδιος ο κ. Καραγιαννίδης παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει από οικονομικά, αλλά μόνο από μπακαλίστικα, χωρίς αυτό -όπως είπε- να θεωρηθεί μομφή προς τους μπακάληδες. Ισως γι αυτό ο βουλευτής Δράμας υποστήριξε πως «ακόμα και αν η κυβέρνηση δεν επιτύχει το κρίσιμο πλεόνασμα του 3,5% θα λάβει 1% μέτρα και 0,5% αντίμετρα».

Τέλος, ο Χρήστος Καραγιαννίδης είπε πως η «προσκόλληση» στον ευρωδρόμο αποτελεί μονόδρομο. «Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια συζήτηση για την έξοδο από το ευρώ και από την Ευρωζώνη αλλά όχι αυτή την ώρα» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.