Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Κάβος, Μάλια, Φαληράκι, Λαγανάς: Τα ελληνικά Σόδομα και Γόμμορα ΦΩΤΟΣ



Το ελληνικό καλοκαίρι είναι ένα όνειρο για όλο τον υπόλοιπο κόσμο, που θέλουν να το ζήσουν, με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια οι τουρίστες που φτάνουν στη χώρα μας να αυξάνονται συνεχώς.

Τα ελληνικά νησιά μας προσφέρουν το καταλληλότερο τοπίο για αξέχαστες διακοπές, εκπληκτικό φαγητό, και φιλοξενία που δεν συναντάς πουθενά στο κόσμο. Όμως μέσα στα περίπου 20 εκατομμύρια τουρίστες που θα έρθουν φέτος στη χώρα μας θα υπάρξουν και κάποιοι που δεν θα δουν τις ομορφίες της χώρας μας νηφάλιοι.










Τα τελευταία χρόνια η χώρα μας είναι τόπος προορισμού κυρίως για Βρετανούς, και πολίτες της κεντρικής Ευρώπης που έρχονται για να ζήσουν διακοπές δίχως όρια. Υπάρχουν πρακτορεία τουρισμού, που υπόσχονται φτηνό αλκοόλ, πλήρη ελευθερία στις κινήσεις τους, προστασία από το νόμο. Τάζουνε τα σύγχρονα Σόδομα και Γόμορρα, και έχουν καταφέρει να κερδίσουν εκατομμύρια ευρώ από τη ζήτηση που εμφανίζουν τα Μάλια της Κρήτης, ο Κάβος στη Κέρκυρα, ο Λαγανάς στη Ζάκυνθο, και το Φαληράκι στη Ρόδο. Για 3 μήνες αυτά τα πανέμορφα μέρη θυμίζουν τσίρκο όπου πρωταγωνιστές είναι μεθυσμένοι νέοι. Η τοπική κοινωνία προσπαθεί να αντιδράσει, αλλά τα κέρδη είναι τεράστια και δεν έχει αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο.





Μετά τη λήξη της τουριστικής περιόδου, όλα επιστρέφουν στην κανονικότητα, και πολύ γρήγορα έχουν ξεχάσει τις ορδές των οργισμένων νέων, που πνίγονται στο αλκοόλ.
 
E-Radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.