Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ

tautopoiithike-kai-o-xouligkan---maxairobgaltis-tou-paok
Ταυτοποιήθηκε και ο χούλιγκαν - μαχαιροβγάλτης του ΠΑΟΚ από τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό. Πρόκειται για έναν 20χρονο Αλβανό, κάτοικο Θεσσαλονίκης, ο οποίος το 2012 είχε κατηγορηθεί για ληστεία σε πεζό ενώ το όνομά του έχει εμπλακεί πάλι σε επεισόδια στα γήπεδα.
Ο άλλος ταυτοποιημένος οπαδός με μαχαίρι ο οποίος είναι οπαδός της ΑΕΚ και επίσης νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείου του Βόλου, υποστηρίζει ότι δεν κρατούσε μαχαίρι, αλλά ένα αιχμηρό αντικείμενο, αυτοσχέδια "κατασκευή" από τα σπασίματα και τα επεισόδια.
Παράλληλα, έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο άτομα, οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Κατερίνη και τον Βόλο, ενώ αναγνωρίστηκε και ένας οπαδός της ΑΕΚ που είχε ενεργό ρόλο στα επεισόδια. Από το τμήμα της ΥΑΑΒ στην Θεσσαλονίκη, αναγνωρίσθηκαν άλλα επτά άτομα για συμμετοχή στα επεισόδια, ενώ αναγνωρίστηκαν και 12 άτομα, τα οποία είχαν συλληφθεί ξανά για συμμετοχή σε επεισόδια της ΑΕΚ. Από τους 17 οπαδούς της ΑΕΚ οι 4 είναι αλβανικής καταγωγής, ενώ ακόμα 4-5 από τους 17 έχουν συλληφθεί στο παρελθόν.
 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.