Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ πήγε στις ΗΠΑ να παζαρέψει το κλείσιμο των ΣΤΕΝΩΝ και σήμερα το έκανε

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ!! ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ !!!

Την ώρα που οι διπλωματικές επαφές ΗΠΑ –Τουρκίας στον Λευκό Οίκο αποκορυφώνονται σε στρατηγικά θέματα εφ όλης της ύλης ( Κουρδικό-Συρία-ΑΙΓΑΙΟ) ο σουλτάνος παζαρεύει τα ΣΤΕΝΑ προσφέροντας διευκολύνσεις στους πρώην δυτικούς φίλους του για να δει από πού θα τα πάρει
καλύτερα. Πριν λίγη ώρα στο πρακτορείο sputniknews.com/ σκάζει η είδηση: «Istanbul Security Service Denies Daesh May Attack Russian Ships in Bosphorus»17:28 16.05.2017 Με λίγα λόγια λέει στους Ρώσους¨ όποια στιγμή θέλω κλείνω τα ΣΤΕΝΑ για να προστατεύσω δήθεν τα διερχόμενα πλοία σας από πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών, δείχνοντας παράλληλα στους Δυτικούς συμμάχους του ότι αυτός είναι το αφεντικό με το οποίο μπορούν να παζαρέψουν την καλλίτερη αμοιβή βλ. γεωπολιτικό μοίρασμα στην Συρία και ενεργειακά Αν. Μεσογείου.

Το δημοσίευμα μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Η Τουρκική υπηρεσία Πληροφοριών προειδοποιεί ότι η Daesh μπορεί να επιτεθεί σε ρωσικά πολεμικά πλοία στο Βόσπορο

ΑΓΚΥΡΑ (Sputnik) – Νωρίτερα την ίδια ημέρα, η εφημερίδα Haberturk αναφέρει ότι τουρκικές υπηρεσίες έχουν λάβει πληροφορίες ότι η Daesh προετοιμάζει επίθεση εναντίον ρωσικών πλοίων.
Το μέσο μαζικής ενημέρωσης πρόσθεσε, επίσης, ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης έχουν εντείνει τα μέτρα προστασίας και παρακολουθεί 146 πιθανά σημεία από όπου οι επιθέσεις θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν στο Βόσπορο.

«Δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση ή γνωστοποίηση σχετικά με πιθανή επίθεση της Daesh σε ρωσικά σκάφη. Η προστασία των πολεμικών πλοίων που διέρχονται από τα ΣΤΕΝΑ διεξάγεται κανονικά, αλλά οι προειδοποιήσεις αυτές είναι μια διαδικασία ρουτίνας που αποσκοπούν στην προστασία των διερχομένων σκαφών από τρομοκρατικά κτυπήματα«, δήλωσε ο εκπρόσωπος.» sputniknews.com/ 17:28 16.05.2017(updated 17:55 16.05.2017) « άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»

Ο σουλτάνος ξέφυγε και τα παίζει όλα με τους Αμερικάνους και του Ρώσους για αυτό και θα πάθει αυτό που θα πάθει επιβεβαιώνοντας του Λόγους του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ¨ σαν πονηρή αλεπού θα πιαστεί στα τέσσερα με τις πονηριές που κάνει¨ Πριν διετία αρθρογραφώντας λέγαμε ότι όταν ο κ. Ερντογάν εξαντλήσει όλα τα διπλωματικά του όπλα θα καταλήξει να παζαρεύει με τους ισχυρούς παίκτες το γεωπολιτικό εργαλείο του κλεισίματος των ΣΤΕΝΩΝ του ΒΟΣΠΌΡΟΥ που έχει άμεση σχέση με το ΑΓΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ του ΑΙΓΑΙΟΥ.

Καταφτάνει η ώρα που κλείσουν αιώνιοι λογαριασμοί.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.