Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Θα χτυπήσουν ρώσικο πλοίο στο Βόσπορο

rosiko ploio
Γενικός συναγερμός έχει σημάνει από την Δευτέρα το βράδυ στην τουρκική ακτοφυλακή και στο τουρκικό ναυτικό στον Βόσπορο. Κι αυτό γιατί οι πληροφοριες που έχουν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες αναφέρουν ότι ισλαμιστές που συνδέονται με τους Τζιχαντιστές έχουν σχέδια να χτυπήσουν ρωσικό πολεμικό πλοίο που θα διέρχεται τον Βόσπορο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nikosxeiladakis.gr,  από το πρωί σήμερα ούτε πουλί δεν πετάει στον Βόσπορο χωρίς έλεγχο, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της τουρκικής ακτοφυλακής και της αστυνομίας.
Χαρακτηριστικό είναι πως και στις δυο ακτές του Βοσπόρου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Στρατοχωροφυλακής σε 146 σημεία όπως αναφέρεται, που περιπολούν επί εικοσιτετράωρου βάσεως παρακολουθώντας κάθε ύποπτη κίνηση. Παράλληλα ελικόπτερα και άκατοι είναι έτοιμοι προς δράση.
Να θυμίσουμε ότι και πριν από τρία χρόνια πάλι είχε σημάνει συναγερμός στον Βόσπορο καθώς υπήρχαν τότε πληροφορίες για επίθεση αυτοκτονίας στην πρώτη μεγάλη γέφυρα που συνδέει Ευρώπη και Ασία.
rosiko ploio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.