Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΤΑ… ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ: Και η επική απάντησή του (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε) ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ!

Tsakalotos_Kontra 
Επική ήταν απάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου στους βουλευτές Μάκη Βορίδη και Ανδρέα Λοβέρδο κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στις συναρμόδιες Επιτροπές της Βουλής.
Οι κ.κ. Βορίδης και Λοβέρδος, θύμισαν στον κ. Τσακαλώτο την υπόσχεσή του να παραιτηθεί αν το αφορολόγητο πέσει κάτω από τις 9.000.
Και ο υπουργός, μετά από έντονη αντιπαράθεση τους εδωσε μια… μάλλον δυσνόητη απάντηση:

«Για το “παντελονάτος” και για αυτό που είχε πει ο κ.Κασιδιάρης περί “μαντάμ Τσακαλώτου” ένα σχόλιο. Οραματιζόμαστε μια κοινωνία στην οποία ό,τι είναι αρσενικό δεν είναι απαραιτήτως καλό και ό,τι είναι θηλυκό δεν απαραιτήτως κακό. Και αυτό είναι που θέλουμε να αλλάξουμε στην κοινωνία» απάντησε ο υπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε: «Στο Μεσοπρόθεσμο που υπογράψατε το 2011 και αφορούσε την περίοδο 2012 – 2015 δεσμευτήκατε για πλεονάσματα άνω του 6% από το 2014 και μετά. Μη μας εγκαλείτε λοιπόν εμάς.
Λίγο νωρίτερα, ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, απευθυνόμενος προς τον κ. Τσακαλώτο είπε:
«Η γνώση πρέπει να συνοδεύεται από ηθική ακεραιότητα, να είσαι παντελονάτος και να τηρείς τις υποσχέσεις σου», τόνισε ο κ. Βορίδης. Για να πάρει την απάντηση από τον κ. Τσακαλώτο:
«Δεν περίμενα από εσάς κ. Βορίδη να φτάσετε στο επίπεδο του κ. Λοβέρδου».
Η αναφορά του υπουργού προκάλεσε την αντίδραση του κ. Λοβέρδου, ο οποίος πήρε τον λόγο και είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τσακαλώτο για το δώρο που μου έκανε στα γενέθλιά μου -να του δώσω και ένα γλυκάκι μετά- να κάνει αναφορά στο όνομά μου με αυτό το ύφος. Είναι τιμή για εμένα οτιδήποτε αρνητικό να λέτε εσείς, γιατί παντελονάκια δεν φοράτε. Είστε ο άνθρωπος που είπε ότι θα παραιτηθεί αν πέσει κάτω από 9.000 το αφορολόγητο και το πήγατε στα 5.000 και κάτι. Δεν έχετε τσίπα πάνω σας».
«Η απάντηση δεν μπορεί να είναι ότι σας φταίει το επίπεδό μου, που έστω μπορεί να είναι χαμηλό. Δεν μπορεί να σας φταίει το επίπεδό μου για τη δική σας πολιτική ασυνέπεια. Φαντάζομαι τη σύγκριση με τον κ. Λοβέρδο δεν την κάνατε για να με εξυψώσετε».
«Γιατί δεν είστε συνεπής με όσα είπατε και δεν παραιτείστε;» πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

 crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.