Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Τζήμερος: Οι χθεσινές γροθιές αύριο θα γίνουν αγριοκοίταγμα ΤΙ ΑΝΑΡΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK - ΒΙΝΤΕΟ

Τζήμερος: Οι χθεσινές γροθιές αύριο θα γίνουν αγριοκοίταγμα

Με αναρτήσεις του στο Facebook  δίνει συνέχεια στο επεισόδιο με την Αλεξάνδρα Μπαλού - Ο δικηγόρος μου ζητάει εισαγγελική παρέμβαση για να δοθεί στη δημοσιότητα το ΠΛΗΡΕΣ βίντεο των επεισοδίων, οπότε θα δούμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα, αναφέρει σε ανάρτησή του

Χωρίς να έχουν περάσει καλά καλά, 24 ώρες από το πρωτοφανές περιστατικό, που εκτυλίχθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο και το οποίο, θύμισε σε πολλούς, την επίθεση που είχε εξαπολύσει ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Λιάνα Κανέλλη, ο Θάνος Τζήμερος επανέρχεται με αναρτήσεις στο Facebook.

Την ώρα που ο πολιτικός κόσμος της χώρας έχει σπεύσει να καταδικάσει την ενέργεια του περιφερειακού συμβούλου, να χτυπήσει την επίσης περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού, ο Θάνος Τζήμερος, επιχειρεί να ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα, πραγματοποιώντας μία ανάρτηση στην οποία προκαλεί, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι χθεσινές "γροθιές" σήμερα υποβιβάστηκαν σε χαστούκι. Αύριο θα γίνουν αγριοκοίταγμα. Σα δε ντρέπεστε, αληταράδες».

Σε συνέντευξή του στο STAR, oΤζήμερος είπε ότι «Είμαι θύμα κι όχι θύτης» υποστηρίζοντας ότι τα στελέχη του ΚΚΕ τον απειλούσαν και του έσκισαν το πουκάμισο, επειδή κατέβασε τις αφίσες του ΠΑΜΕ από δημόσιο χώρο. «Είναι και τραμπούκοι και συκοφάντες. Τα πράγματα έγιναν ακριβώς ανάποδα απ΄ότι περιγράφονται. Μια ομάδα τραμπούκων του ΚΚΕ μου επιτέθηκε στα έδρανα, εκεί που καθόμουν, μετά από ένα 20λεπτο αφότου είχα κατεβάσει τις αφίσες».

«Υπερασπίστηκα το δικαίωμα να έχω αφίσα και αυτός ως θρασύδειλος, με χτύπησε και μου επιτέθηκε 2 και 3 φορές. Συγκρούστηκε και με άλλους περιφερειακούς συμβούλους, που τελικά τον έβγαλαν έξω από το περιφερειακό συμβούλιο», δήλωσε μετά το επεισόδιο η κα Μπαλού.



 Σε άλλη ανάρτησή του, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Τζήμερος γνωστοποίησε ότι: «Ο δικηγόρος μου ήδη ζητάει εισαγγελική παρέμβαση για να δοθεί στη δημοσιότητα το ΠΛΗΡΕΣ βίντεο των επεισοδίων, οπότε θα δούμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Ελπίζω να μην έχει προφτάσει τον εισαγγελέα το μακρύ ψαλίδι της Δούρου»


protothema


ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Γιατί ο Θ.Τζήμερος γρονθοκόπησε την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Δείτε πως βγάζουν εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου τον Θ.Τζήμερο ΒΙΝΤΕΟ «Θύελλα» για την γροθιά Τζήμερου στην Μπαλού του ΚΚΕ - Τον έβγαλαν σηκωτό από την αίθουσα!

 

Τζήμερος κατά Τσίπρα: «Ο τσογλανοκαταληψίας που δεν πάτησε ποτέ σε καμιά τάξη μιλάει για την Παιδεία»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.