Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ 52ΧΡΟΝΟ ΒΙΑΣΤΗ! Το έγγραφο που προσκόμισε ο πατέρας του – Το «πράσινος φως» που ανάβει ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ!

dafnikk-708_0 Ο 52χρονος προφυλακισμένος που φέρεται ότι βίασε την νεαρή φοιτήτρια στο σπίτι του στη Δάφνη, εξετάστηκε επί ώρες από οφθαλμίατρο, την ώρα που ο πατέρας του προσκόμισε στην ανακρίτρια έγγραφα που πιστοποιούν, όπως λέει, το μεγάλο ποσοστό αναπηρίας του γιου του.
Μάλιστα όπως αναφέρει ο μάρτυρας, ο κατηγορούμενος είναι τυφλός σε ποσοστό 95%.
Ο ισχυρισμός αυτός, του πατέρα του δράστη, ερευνάται εκ νέου μετά την παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίου , ο οποίος μετά τα όσα ακούστηκαν ζήτησε να διαπιστωθεί εάν τα πιστοποιητικά του Παναγιώτη Κοντζιλελου είναι γνήσια, ποτέ και από ποιον εκδόθηκαν. Μετά την εξέταση, ο 52χρονος επέστρεψε στο κελί του ενώ ο πατέρας του παρέδωσε στην δικαστική λειτουργό το έγγραφο του ΚΕΠΑ σύμφωνα με το οποίο το ποσοστό τυφλότητας του κατηγορουμένου είναι 95%. Παράλληλα, παρέδωσε και βεβαίωση της Διεύθυνσης Ιατρικής Αξιολόγησης, η οποία, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του πατέρα, πιστοποιεί ότι το έγγραφο του ΚΕΠΑ είναι γνήσιο.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του το έγγραφο αυτό ανάβει το πράσινο φως για να καταθέσει ο κατηγορούμενος αίτημα αποφυλάκισης, ωστόσο δεν αρκεί να πληροί μόνο αυτήν την προϋπόθεση. Οι αρχές θα συνυπολογίσουν εάν ο κατηγορούμενος είναι ύποπτος φυγής η διάπραξης νέων αξιόποινων πράξεων, προκειμένου να πουν το «ναι» σε ένα ενδεχόμενο αίτημα. Σε κάθε περίπτωση πάντως καταλυτικό ρόλο θα παίξει η πραγματογνωμοσύνη της αστυνομίας στο βιντεοσκοπημένο υλικό που κατασχέθηκε στη Δάφνη.
 crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.