Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Πάτρα: Αλλοδαποί εισέβαλαν σε Ιερό Ναό και διέκοψαν την Ιερή Αγρυπνία Ο ΕΝΑΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ - ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΥΛΗ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΙΕΡΟ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!



Σύμφωνα με πληροφορίες που μας μεταφέρθηκαν από την περιοχή της Πάτρας, έντονη συζήτηση γίνεται την τελευταία εβδομάδα για ένα περίεργο περιστατικό που το βράδυ προς της Αγίας Ειρήνης (4/5/17) στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.
Απ΄ότι συζητούν οι κάτοικοι της περιοχής το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτη στον Ιερό Ναό γινόταν αγρυπνία, όταν ξαφνικά εισέβαλαν στον Ναό δύο αλλοδαποί.
Θα σας παραθέσω αυτούσιο το μήνυμα που έλαβα, προκειμένου να μην υπάρχουν παρανοήσεις:
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΥΠΝΙΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΑΟ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, Ο ΕΝΑΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΧΥΜΑ-ΓΟΜΑΡΙ ΜΑΥΡΟΣ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΩΡΑΙΑ ΠΥΛΗ" ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ-ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ- ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ...ΟΛΟΙ ΠΑΓΩΣΑΝ Κ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΙΕΡΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ "ΩΡΑΙΑ ΠΥΛΗ", Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ...ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ...ΑΠΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ Κ ΤΗΝ "ΩΡΑΙΑ ΠΥΛΗ¨, ΟΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ....
Σύμφωνα με δημοσίευμα του τοπικού τύπου το συμβάν είχε ως ακολούθως:
Αναστάτωση προκλήθηκε προς στιγμήν χθες βράδυ κατά τη διάρκεια Αγρυπνίας στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, δίπλα από την Επισκοπή Πάτρών. Όπως καταγγέλει αναγνώστης-μέλος του εκκλησιάσματος στο thebest.gr δύο άτομα κινήθηκαν, "ύποπτα" μέσα στο ναό προσεγγίζοντας την Ωραία Πύλη και προσπαθώντας να εισέλθουν μέσα. Επί τόπου κλήθηκε η αστυνομία.
Όπως επιβεβαιώνουν αστυνομικές πηγές στο thebest.gr ειδοποιήθηκε το κεντρο της Άμεσης Δράσης για την παρουσία δύο ενοχλητικών ατόμων στο σημείο. Έσπευσαν δύο περιπολικά, ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία, δεν εντοπίστηκαν τα άτομα, ούτε υπήρξε τελικά κάποια επίσημη καταγγελία.
Φυσικά πουθενά δεν γίνεται λόγος για ότι οι δράστες ήταν αλλοδαποί και ότι ΔΙΕΚΟΨΑΝ το τελετουργικό...

 polemikos-antapokritis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.