Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Ο αλβανικός στρατός καθαρίζει το νησί Σάσων για να φιλοξενήσει τουρίστες ΔΙΑΒΑΣΤΕ Πώς ο Βενιζέλος ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ. ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙΜάιος 12, 2017. 20:41
Η αλβανική κυβέρνηση αποφάσισε να αξιοποιήσει τουριστικά τη νήσο Σάσων (αλβανικά Σαζάν – Sazan ) για προσέλκυση τουριστών.

Έτσι σε συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ του υπουργείου Άμυνας και του υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης- Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας, το προσωπικό των αλβανικών ενόπλων δυνάμεων ανέλαβε τον καθαρισμό του νησιού, με ιδιαίτερη έμφαση στις ακτές του.
Συγκεκριμένα «μονάδες της Ναυτικής Δύναμης και της Διοίκησης στρατιωτικής εκπαίδευσης επί δύο ημέρες ανέλαβαν τον ευπρεπισμό του νησιού και τον καθαρισμό  όλων των διαδρομών που  δίνουν πρόσβαση σε παραλίες, ώστε να δίνεται η δυνατότητα στους τουρίστες να  επισκέπτονται τις παράκτιες περιοχές του".
Επίσης, οι Αλβανοί στρατιώτες σβήνουν όλα τα συνθήματα ή ζωγραφικές που βρίσκονταν σε ορισμένα παλαιά κτήρια.
Το νησί Σάσων (η Σάσων ή Σάσωνα) έχει έκταση 5,7 χλμ, χωρίς μόνιμο πληθυσμό.
 Πηγή: «Lajme nga ushtria shqiptare»
--
The Hellenic Information Team

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Μια ξεχασμένη ιστορία: Η νήσος Σάσων . Πώς ο Βενιζέλος ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ. ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.