Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Θρίλερ με παγιδευμένο με εκρηκτικά τροχόσπιτο Γερμανών που εισήλθε στη χώρα μας από τα Σκόπια Ποιοι και που θα το ανατίναζαν; ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΣ


Μια πολύ περίεργη υπόθεση ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. καθώς ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο Γερμανών συνταξιούχων που μπήκε στη χώρα μας από τη ΠΓΔΜ είχε παγιδευτεί με εκρηκτικό μηχανισμό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυροδότηση μπορούσε να γίνει με τηλεχειρισμό και πιθανότατα όταν το τροχόσπιτο θα βρίσκονταν πάνω σε πλοίο…

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρεται για εξέταση αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός που ήταν παγιδευμένος -άγνωστο προς το παρόν από ποιον και γιατί- σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, με το οποίο ταξίδευε ανδρόγυνο συνταξιούχων Γερμανών που φαίνεται ότι πραγματοποιεί διακοπές στην Ελλάδα.

Πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛ.ΑΣ. περισυνέλλεξαν το μηχανισμό, ύστερα από επιχείρηση που προηγήθηκε στο Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Πλατάνου, όπου το ζευγάρι είχε σταθμεύσει το τροχόσπιτο, επί της Εγνατίας Οδού, κοντά στο Κλειδί Ημαθίας.

Κατά πληροφορίες, ο μηχανισμός ήταν κολλημένος στον πίσω αριστερό άξονα του οχήματος και κάτω από το αμάξωμα.

Τον ανακάλυψε το πρωί ο 70χρονος Γερμανός ιδιοκτήτης του τροχόσπιτου, όταν αρχικά διαπίστωσε ότι ήταν σκασμένο ένα λάστιχο του οχήματος.

Ο ίδιος υποψιάστηκε από την πρώτη στιγμή ότι επρόκειτο για αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό και ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία που έφτασε στο σημείο.

Αφού ελήφθησαν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας, ανέλαβαν δράση οι πυροτεχνουργοί και επαληθεύθηκαν οι αρχικές υποψίες του ηλικιωμένου ιδιοκτήτη.

Στην κατάθεση που έδωσε ο ίδιος στην Αστυνομία είπε ότι βρίσκεται μαζί με την 64χρονη σύζυγό του για διακοπές στην Ελλάδα.

Όπως είπε, έφτασαν στη χώρα μας προχθές, ερχόμενοι από τα Σκόπια, ενώ κινήθηκαν προς τη Σιθωνία Χαλκιδικής, όπου έμειναν αρχικά.

Πρόθεσή τους ήταν να ταξιδέψουν στη συνέχεια προς τη Θεσπρωτία και καθ’ οδόν για τον προορισμό τους, στάθμευσαν το τροχόσπιτο στο ΣΑΕ Πλατάνου, όπου πέρασαν την περασμένη νύχτα.

Η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομία.

 pentapostagma.gr ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Τροχόσπιτο Γερμανών τουριστών παγιδευμένο με εκρηκτικά στην Ημαθία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.