Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΧΙΛΙΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ

Σφίγγει ο κλοιός για τη μητέρα που παράτησε τον μικρό «Άγγελο»

Σφίγγει ο κλοιός για τη μητέρα που παράτησε τον μικρό «Άγγελο»

 Η κοινωνία της Ρόδου στέκεται καθημερινά στο πλευρό του

 Δεν περιγράφεται με λόγια, η συγκινητική στάση δεκάδων οικογενειών από το νησί της Ρόδου, οι οποίες από την πρώτη στιγμή βρίσκονται κοντά στο μωράκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε χαρτοκιβώτιο στην περιοχή των Πεύκων.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές, κλιμακώνουν σειρά ελέγχων προκειμένου να μπορέσουν να φθάσουν στα ίχνη της μητέρας που εγκατέλειψε το μωρό, αξιοποιώντας πληροφορίες, στοιχεία, μαρτυρίες αλλά και υλικό από κάμερες που μπόρεσαν να συγκεντρώσουν από την ευρύτερη περιοχή.
«Φράκαρε» η μαιευτική κλινική από τις προσφορές
Ο μικρός Άγγελος, όπως τον  ονομάτισαν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείο της Ρόδου, απολαμβάνει για την ώρα τη θαλπωρή, την αγάπη και τη ζεστασιά του προσωπικού της μαιευτικής κλινικής της Ρόδου, όπου φιλοξενείται.
Μιλώντας στη «Ροδιακή», η προϊσταμένη της μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου της Ρόδου, κα Μαρία Δακανάλη σημείωσε ότι, η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ότι οι χώροι της κλινικής «φράκαραν» από τις προσφορές των κατοίκων του νησιού μας, που ανταποκρίθηκαν άμεσα κι έφεραν από ρούχα, μέχρι πάμπερς και σεντονάκια στο μικρό αγοράκι.
«Υπηρετώ πάνω από 37 χρόνια στο Νοσοκομείο της Ρόδου, αλλά ειλικρινά αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες δεν το έχουμε ξαναζήσει» - είπε η κα Δακανάλη στη «Ροδιακή».

Η προσφορά δεν αντιστοιχεί μόνο σε είδη. Πολλές ήταν οι γυναίκες που θέλησαν να προσφέρουν μητρικό γάλα στο μικρό αγοράκι, ενώ αρκετές οικογένειες και άτεκνα ζευγάρια προσφέρθηκαν να υιοθετήσουν και να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο τον μικρό Άγγελο.
Για την ώρα πάντως, το μικρό αγοράκι χαίρει άκρας υγείας, παρακολουθείται καθημερινά από τους παιδιάτρους, απολαμβάνει πολλές αγκαλιές από το νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ  θα παραμείνει για όσο καιρό απαιτηθεί στο Νοσοκομείο της Ρόδου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.