Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ούτε ο Ηρώδης! Σχέδιο καταστροφής παιδιών από δασκάλους ΒΙΝΤΕΟ

Ούτε ο Ηρώδης! Σχέδιο καταστροφής παιδιών από δασκάλους

Περιστατικά ΣΟΚ - Αφορά όλους τους γονείς

Είναι απίστευτος ο πόλεμος που έχει κηρυχθεί κατά των παιδιών, τα οποία το σύστημα έχει βαλθεί να ξεπαστρέψει σε νου και σώμα.

Στην Καλιφόρνια, όπου κυριαρχούν οι πολιτικές απόψεις της Νέας Τάξης περί μαζικών εμβολιασμών και εισαγωγής της νοοτροπίας του τρανσεξουαλισμού στα σχολεία, εκατοντάδες μη εμβολιασμένα παιδιά, διατάχθηκαν, όπως το ακούτε, διατάχθηκαν να εγκαταλείψουν τις τάξεις τους, προκειμένου να μην θέσουν σε κίνδυνο τους συμμαθητές τους.
Σε ποιο κίνδυνο άραγε να τους θέσουν; Γι’ αυτό δεν γίνονται δήθεν τα εμβόλια; Για προστασία απέναντι σε ιούς; Πως λοιπόν θα απειλήσουν τα μη εμβολιασμένα παιδιά τα υπόλοιπα που έχουν εμβολιαστεί;
Κάπου δεν μας τα λένε καλά, ούτε εδώ στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα στο Σχολείο Mariposa Παγκόσμιας Εκπαίδευσης, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, υπήρχαν τρία κρούσματα ανεμοβλογιάς.
Το περίεργο στην υπόθεση είναι πως στην μία περίπτωση, το παιδί ήταν πλήρως εμβολιασμένο, παρ’ όλα αυτά ασθένησε.
Το σχολείο όμως αποφάσισε να κρατήσει όλα τα μη εμβολιασμένα παιδιά εκτός σχολείου για τρεις εβδομάδες!
Αυτή η λύση δόθηκε, παρότι επαναλαμβάνουμε το ένα παιδί με ανεμοβλογιά ήταν πλήρως εμβολιασμένο.
Περίπου 90 παιδιά από τα 400 του σχολείου δεν ήταν εμβολιασμένα και έτσι οι γονείς τους διατάχθηκαν από την σχολική διεύθυνση να μείνουν εκτός μαθημάτων για 21 ημέρες.
Σε λίγο καιρό δεν αποκλείεται να υπάρξουν ποινικές κυρώσεις.
Στο βίντεο θα δείτε παιδιά με μπλούζες που γράφουν πως «το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί ποτέ είναι πως τα εμβόλια είναι ασφαλή».


Στην Αυστραλία τώρα συμβαίνει το εξής πρωτοφανές: Σχολεία σε όλη την επικράτεια αποφάσισαν να εκδώσουν ένα σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο θα επιτρέπεται σε δασκάλους να βοηθούν παιδιά να αλλάξουν το φύλο τους χωρίς την άδεια των γονέων.
Πολύ καλά ακούσατε!

Το σχέδιο έχουν μάλιστα υπογράψει, όχι ένα και δύο, αλλά 300 σχολεία, τα οποία και θα υποστηρίζουν, δηλαδή θα προτρέπουν σε παιδιά από έξι ετών να αλλάζουν φύλο, ακόμα και αν διαφωνούν οι γονείς τους, αφού πρώτα θα έχουν μυηθεί από τεσσάρων ετών στα νηπιαγωγεία στον κόσμο του τρανσεξουαλισμού.
Το σχέδιο μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο στα Αγγλικά ΕΔΩ.
Έτσι και λίγο στην Ελλάδα, όπου, όπως ανακοινώθηκε, πλέον τα παιδιά θα μπαίνουν υποχρεωτικά στα νηπιαγωγεία από τεσσάρων ετών, θα δημιουργούνται τέτοιου είδους... υποστηρικτικές ομάδες.
Θέλουν τα παιδιά δικά τους και εμβολιασμένα! Είναι προφανές!
 el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.