Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Σάλος με τοιχογραφία που δείχνει Τραμπ και Πάπα να φιλιούνται ΦΩΤΟΣ

Σάλος με τοιχογραφία που δείχνει Τραμπ και Πάπα να φιλιούνται

Τα... προεόρτια της επίσκεψης του Ντόναλντ Τραμπ στο Βατικανό, ξεκίνησαν ήδη!Και μάλιστα με τρόπο που έχει προκαλέσει ήδη σφοδρές αντιδράσεις...

Ήταν πριν ακριβώς μία εβδομάδα, την Πέμπτη, 04.05.2017, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωνε το πρόγραμμα του πρώτου του ταξιδιού στο εξωτερικό, ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Είναι οι πρώτοι σταθμοί του Ντόναλντ Τραμπ στο πρώτο επίσημο ταξίδι εκτός συνόρων μετά την ανάληψη των προεδρικών του καθηκόντων, με τον ίδιο μάλιστα να στέκεται στον τελευταίο σταθμό, λέγοντας σε δηλώσεις του:
"... Είμαι περήφανος που κάνω μία μεγάλη και ιστορική ανακοίνωση αυτό το πρωί για να μοιραστώ μαζί σας πως το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό ως Πρέοδρος των ΗΠΑ θα είναι στη Σαουδική Αραβία, μετά στο Ισραήλ και μετά σε ένα μέρος που οι καρδινάλιοί μου αγαπούν πάρα πολύ, τη Ρώμη".
Οι σχέσεις του Τραμπ με τον Πάπα Φραγκίσκο είναι αλήθεια πως... δοκιμάζονται, αφού ο τελευταίος έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια για τον πλανητάρχη, με μια πρόσφατη αφορμή την "Μητέρα όλων των βομβών" που έριξε ο Τραμπ στο Αφγανιστάν
Στο κλίμα αυτό, λοιπόν, κι ενώ η επίσκεψη του Τραμπ στο Βατικανό πλησιάζει, μια τοιχογραφία σε κεντρικό δρόμο της Ρώμης προκαλεί αντιδράσεις!
Δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Πάπα Φραγκίσκο να έχουν έρθει... πολύ κοντά και να φιλιούνται στο στόμα!
Η εικόνα, μάλιστα, έχει και μια... μεταφορική έννοια, αφού δείχνει τον Τραμπ με κόκκινα κέρατα και κόκκινη μπέρτα, ως άλλος διάβολος και τον Πάπα Φραγκίσκο με φωτοστέφανο, ως άλλος άγγελος!
Οι περαστικοί που σταμάτησαν για να απαθανατίσουν τη σκηνή ήταν φυσικά δεκάδες...
Δείτε τις επίμαχες φωτογραφίες



newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.