Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ο Μακρόν «ρίχνει» στην πολιτική την 32χρονη κόρη της γυναίκας του

Ο Μακρόν «ρίχνει» στην πολιτική την 32χρονη κόρη της  γυναίκας του
Πολιτική καριέρα ακολουθεί η θετή κόρη του Εμάνουελ Μακρόν, Τιφέν Οζιέρ ,  καθώς είναι αναπληρωματική στο 4ο διαμέρισμα του Πα ντε Καλαί.
Οπως αναφέρει η Le Parisien, η μόλις επτά χρόνια μικρότερη από τον Μακρόν, Τίφεν (είναι
32 ετών) δέχθηκε αμέσως την πρόταση του Γάλλου προέδρου να κατέβει στις γαλλικές βουλευτικές εκλογές ως αναπληρωματική του Τιμπό Γκουιλί.

Koντά στα πολιτικά της πιστεύω ο πατριός της, Μακρόν

Η Τιφέν, που έχει δύο παιδιά και είναι δικηγόρος, όταν ερωτάται λέει τα καλύτερα για τον πατριό της Μακρόν, τονίζοντας πως είναι κοντά στα πολιτικά της πιστεύω. Εξαιρετικός, θαυμάσιος, με όραμα για την κοινωνία είναι μόνο μερικά από όσα υποστηρίζει η Τιφέν.
Η Τιφέν, μητέρα δύο παιδιών και δικηγόρος στο επάγγελμα, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί λέει τα καλύτερα για τον πατριό της επισημαίνοντας πως είναι κοντά στα πολιτικά της πιστεύω. Είναι εξαιρετικός, θαυμάσιος, έχει όραμα για την κοινωνία, υποστηρίζει η Τιφέν Οζιέρ.
Σε συνέντευξή της στο γαλλικό δίκτυο BFMTV, τα κακεντρεχή σχόλια για την διαφορά ηλικίας της μητέρας της Μπριζίτ με τον Μακρόν, τόνισε πως υπάρχει αρκετή ζήλια, υποστηρίζοντας πως δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να σχολιάσει τα σεξιστικά σχόλια που γίνονται σε βάρος της μητέρας της.
Παράλληλα, βρήκε απαράδεκτο το εξώφυλλο του Charlie Hebdo που απεικόνισε τη μητέρα της ως εγκυμονούσα στο πλευρό του Μακρόν.

 tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.