Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Nερό, παγάκια, τσιπς και καφέδες πήγαινε στον Καμμένο ο CEO του Star! Eκδότες και καναλάρχες εκλιπαρούν την κυβέρνηση να μην τους τραβήξει τις πρίζες


Nερό, παγάκια, τσιπς και τους καφέδες του Πάνου Καμμένου σέρβιρε αυτοπροσώπως ο διευθύνων σύμβουλος (των καφέδων) Πάνος Κυριακόπουλος του Star Tσάνελε.

Οπως διαβάζουμε στο Enimerosi 24 o «Μικροπολιτικός» των «ΝΕΩΝ» μπήκε στα παρασκήνια της νέας πολυσυζητημένης εκπομπής του υπουργείου Εθνική Άμυνας «Αρετή και τόλμη» που μεταδίδει κάθε Κυριακή πρωί η ΕΡΤ… Και απαθανάτισε τον υπουργό Πάνο Καμμένο στο στούντιο του STAR με τον διευθύνοντα σύμβουλο… την ώρα που γίνονται τα γυρίσματα. Πρόκειται για μια φυσιολογική εξέλιξη εάν σκεφθείτε πόσα εκατομμύρια ευρώ χρωστάνε οι θαλασσοδανεισμένοι μηντιάρχες και πως το γεγονός ότι τα κανάλια τους παραμένουν ανοιχτά οφείλεται στο ότι δεν πέρασε κάποιος να κλωτσήσει τις πρίζες της Εντατικής.
Αντ΄αυτού καλούνται να ικανοποιούν όλες τις επιθυμίες της κυβέρνησης για να τους κρατάει στη ζωή ο Πάνος. Αρκεί μια εντολή στις δανείστριες τράπεζες να έχουν όλοι την τύχη του Ψυχάρη. Το Πόρισμα της Εξεταστικής για τα θαλασσοδάνεια αποκάλυπτε ξεκάθαρα ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν τα κανάλια και οι εφημερίδες των χρεοκοπημένων οργανισμών. Σ΄αυτό το σημείο καλούμε τους Τσίπρα, Παππά και Καμμένο να μην υποκαθιστούν τις τράπεζες και να αφήσουν τους τραπεζίτες να κλωτσήσουν τα σωληνάκια. Ο Κυριακού για παράδειγμα χρωστάει 170.000.000 εκατ. ευρώ και ο Λιαρέλης προσπαθούσε με ζογκλερικά να εξηγήσει τα ανεξήγητα στην Εξεταστική της Βουλής.
Δεν το λέμε εμείς. Το λένε οι 965 σελίδες του πορίσματος που έχει γίνει το αγαπημένο ανάγνωσμα του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού”.
Ολοι αυτοί οι τρομεροί εκδότες και καναλάρχες άμα τους κάνεις φου δε θάχουν που να κρυφτούν.
Να αφήσει λοιπόν ο Καμμένος τα κολλητιλίκια και να τραβηχτούν οι πρίζες!!!
Οπως θα συνέβαινε σε όλες τις επιχειρήσεις εκεί έξω. Αφήστε επίσης την Τράπεζα της Ελλάδας και τον Στουρνάρα να κάνει τη δουλειά του: Nα τους εκτελεί, έναν μετά τον άλλον…Πάντως το φωτογραφικό στιγμιότυπο από το στούντιο είναι όλα τα λεφτά με τον Πάνο σε ρόλο Κιμ Γιονγκ Ουν και την υπόλοιπη μπάντα να γελάει όταν γελάει ο υπουργός-ώστε να μην χρειαστεί να πυροβολήσει αυτόν που δεν συμμορφώνεται…
Καμμένος - Κυριακόπουλος

Καμμένος και Κυριακόπουλος στα γυρίσματα του «Αρετή και τόλμη» της ΕΡΤ
kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.