Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ο Όμιλος Ποντέστα προσλήφθηκε από τη μεγαλύτερη Ρωσική Τράπεζα για να τερματίσει τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΙΤΣΑ ΓΚΕΙΤ)

Ο Όμιλος Ποντέστα προσλήφθηκε από τη μεγαλύτερη Ρωσική Τράπεζα για να τερματίσει τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας

Η μεγαλύτερη τράπεζα της Ρωσίας, η Sberbank, επιβεβαίωσε ότι προσέλαβε τον όμιλο συμβούλων του Tony Podesta,

του μεγαλύτερου αδελφού του John Podesta ο οποίος προήδρευσε της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, για την άσκηση πίεσης των συμφερόντων της στις Ηνωμένες Πολιτείες και επιδιώκει ενεργά την απομάκρυνση των κυρώσεων της εποχής Ομπάμα σύμφωνα με το TASS.
 "Το γραφείο της Νέας Υόρκης της Sberbank CIB πράγματι προσέλαβε τον Όμιλο Podesta. Πρόσληψη εξωτερικών συμβούλων είναι μέρος πρότυπων επιχειρηματικών πρακτικών για εμάς », δήλωσε η Sberbank.
 Προηγουμένως, η "The Daily Caller" ανέφερε ότι ο Tony Podesta είχε προληπτικά ασκήσει πιέσεις για την ακύρωση μιας σειράς αντι-ρωσικών κυρώσεων κατά του τραπεζικού τομέα. Ειδικότερα, εκπροσώπησε τα συμφέροντα της Sberbank και πληρώθηκε με 170.000 δολ. για τις προσπάθειές του για μια περίοδο έξι μηνών πέρυσι, επιδιώκοντας να σταματήσει μία από τις οικονομικές κυρώσεις της κυβέρνησης Ομπάμα κατά της Ρωσίας.
 Ο Podesta, ιδρυτής και πρόεδρος της Ομάδας Podesta, αναφέρεται ως βασικός λομπίστας για λογαριασμό της Sberbank, σύμφωνα αποκαλύψεις της Γερουσίας. Η εταιρία του έλαβε περισσότερα από 24 εκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές το 2016, μεγάλο μέρος των οποίων προέρχεται από ξένες κυβερνήσεις, σύμφωνα με το ακομμάτιστο "Center for Responsive Politics".
 Ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα επέβαλε τις ρωσικές κυρώσεις μετά τα επεισόδια στην ανατολική Ουκρανία το 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΕΔΩ

 http://kseskartarisma.blogspot.gr/search/label/PIZZA%20GATE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.