Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥ ΤΗΣ ISIS (Βίντεο)


Americanjournalistescapes
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το ότι το ISIS γεννήθηκε και αντρώθηκε σε μια μεγάλη έκταση έχει πολλές αιτίες, αλλά όπως ομολογεί ο Θέο Πάντνος (Theo Padnos), πρώην αιχμάλωτος επί χρόνια των τζιχαντιστών, είναι τα μεγάλα κεφάλαια και το χρήμα που εισέρευσε κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες.


Η οικονομική αυτή ευμάρεια είχε ως αποτέλεσμα να προσελκυστούν πολλοί εθελοντές στις τάξεις των τζιχαντιστών και από τις ευρωπαϊκές χώρες και από τις ΗΠΑ.
Theo-Padnos---American-Journalist-Escapes-Captivity-In-Syria
Το καθεστώς αυτό είχε τους προνομιούχους του που ζούσαν μια άνετη ζωή με όλες τις ανέσεις και από κάτω υπήρχαν οι καταπιεζόμενοι, οι συνθήκες ζωής των οποίων θύμιζαν το αρχιπέλαγος Γκουλάκ. Παράλληλα, λειτουργούσε και ένα καθεστώς άκρα της βίας με βάση την ισλαμική Σαρία που δεν γνωρίζει κανένα οίκτο σε όσους δεν πιστεύουν.

 Οι κύριοι υπαίτιοι για αυτές τις φρικτές εικόνες που προβλήθηκαν και που δείχνουν την σκληρότητα του καθεστώτος , όπως υποστηρίζει ο Theo Padnos, είναι ο πρόεδρος Ομπάμα και το καθεστώς του, αλλά μεγάλο μέρος της ευθύνης φέρουν και οι λαοί της Δύσης και των ΗΠΑ που ψηφίζουν τους χειρότερους εγκληματίες σαν κυβερνήτες των χωρών τους.

 ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.