Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΤΗΣ «ΑΓΡΙΑΣ ΔΥΣΗΣ», Ο ΡΙΝΓΚΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ! ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΑΞΙ!!! ΕΙΧΕ ΤΟ 45ΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ! ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ «ΑΝΟΙΧΤΑ»… (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

POLICE

Πραγματικά, κάτι δεν μας κολλάει σε όλη αυτή την ιστορία… Τίποτα σχεδόν από αυτά που «διαρρέουν» από την αστυνομία δεν πιστεύουμε και φυσικά ούτε τα υιοθετούμε!
Κάτι τρέχει… και
θα αποκαλυφθεί αν υπάρχει σύνδεση με άλλο παρόμοιο περιστατικό…
Με το ίδιο όπλο που πριν από τρία χρόνια τραυμάτισε το Νίκο Μαζιώτη στην αιματηρή καταδίωξη στο Μοναστηράκι, χθες σκότωσε τον ταξιτζή στην Καστοριά. Τότε ο 30χρονος Ειδικός Φρουρός χρησιμοποίησε το 45αρι προκειμένου να απαντήσει στα πυρά του μέλους του Επαναστατικού Αγώνα, ενώ πριν από λίγες ώρες για να αφαιρέσει τη ζωή ενός πολίτη με άγνωστα προς το παρόν κίνητρα.
Μια απίστευτη ιστορία εξελίσσεται γύρω από την εν ψυχρώ δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί. Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα ευφάνταστο σενάριο χολιγουντιανής ιστορίας με πολλές δόσεις θρίλερ. Οι έρευνες των αστυνομικών που προσπαθούν από χθες το βράδυ να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση έχει κάνει ακόμα και τους ίδιους να απορήσουν με τα ευρήματα τους.
Κι αν ακόμα ο φερόμενος ως δολοφόνος συνάδελφός τους δεν έχει αποκαλύψει τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια ενέργεια του, το όπλο του εγκλήματος αποδεικνύεται ότι έχει χρησιμοποιηθεί κι άλλη φορά στο παρελθόν προκειμένου να βγάλει νοκ άουτ το νούμερο ένα καταζητούμενο.

ΠΡΩΤΟ ΣΟΚ
Ο  δολοφόνος του οδηγού Ταξί είναι ένας 30χρονος Ειδικός Φρουρός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς και είχε μετατεθεί εκεί από την Αθήνα, όπου υπηρετούσε προηγουμένως.


ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΚ 
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχει επιβεβαιώσει  ακόμα η ΕΛ.ΑΣ , ο αστυνομικός είχε πυροβολήσει το Νίκο Μαζιώτη, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, στο Μοναστηράκι, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για τη σύλληψή του.
Ο αστυνομικός, μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, είχε ζητήσει να μετατεθεί στον τόπο καταγωγής του, την Καστοριά.
Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι ο ύποπτος συμμετείχε στις έρευνες για τη δολοφονία του άτυχου οδηγού!
b42f378dc85ee091da06e0675551defb_L
«ΗΡΩΑΣ»… Ο KILLER
Για λόγους ασφάλειας, όπως σωστά προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις πήρε τη μετάθεση για ν’ αποφευχθούν πιθανά ενδεχόμενα αντεκδίκησης.
Τον ειδικό φρουρό, όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές ενημέρωσης, πρόδωσε το gps του ταξί που «έδειξε» πως η τελευταία κούρσα του άτυχου οδηγού έγινε μέχρι τις αποθήκες ιδιοκτησίας του πατέρα του, ενώ ακόμη ένα στοιχείο ήταν το σαρανταπεντάρι όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε το θύμα.
Ο ειδικός φρουρός, ίσως είναι ο μοναδικός στο νομό Καστοριάς που χρησιμοποιεί όπλο αυτού του διαμετρήματος.
Δείτε βίντεο από την καταδίωξη και από τη σύλληψη Μαζιώτη:

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.