Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

«ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ»!

bbbbbbbbΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως φαίνεται το ζήτημα των νησιών και γενικότερα του Αιγαίου θα παίζει ρόλο στην προεκλογική περίοδο του δημοψηφίσματος στην Τουρκία, προσθέτοντας άλλο ένα στοιχείο έντασης μεταξύ των δυο χωρών.

 Με ένα νέο εμπρηστικό δημοσίευμα η τουρκική εφημερίδα Sözcü, απευθύνεται στον αρχηγό του εθνικιστικού κόμματος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, που συμπορεύεται με τον Ερντογάν στο δημοψήφισμα, με το ερώτημα γιατί σιωπά στην παράνομη κατοχή των τουρκικών νησιών από τους Έλληνες οι οποίοι «προκαλούν» συνεχώς με φωτογραφίες πάνω στα νησιά αυτά.
Όπως αναφέρεται, συνεχίζεται η παράνομη ελληνική κατοχή 18 τουρκικών νησιών και νησίδων χωρίς να αντιδρά η τουρκική κυβέρνηση. Ενώ υπήρξαν έντονες αντιδράσεις του Μπαχτσελί γιατί στην επίσκεψη του Κούρδου ηγέτη Μπαρζανί στην Άγκυρα εμφανίστηκε η σημαία των Κούρδων, δεν γίνεται καμία αντίδραση στην εμφάνιση της ελληνικής σημαίας στα τουρκικά νησιά.
Επί χρόνια, όπως ισχυρίζεται το τουρκικό δημοσίευμα, συνεχίζεται η παράνομη κατοχή των ελληνικών νησιών και δεν αντιδρά ούτε το εθνικιστικό κόμμα ούτε το κυβερνών κόμμα στην κατάσταση αυτή. Μάλιστα!
Και… έπεται συνέχεια.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.