Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Καταγγελία-βόμβα από Τραμπ: «Ο Ομπάμα έβαλε κοριούς στο γραφείο μου»

Καταγγελία-βόμβα από Τραμπ: «Ο Ομπάμα έβαλε κοριούς στο γραφείο μου»

Δεν "μασάει" ο Τραμπ. Κατηγορεί τον Ομπάμα μέσω Twitter.

Ευθείες απειλές απέστειλε ο Ντόναλντ Τραμπ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, προς τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, κατηγορώντας τον ότι παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές του επικοινωνίες στα γραφεία του στη Νέα Υόρκη πριν τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter:
«Τρομερό! Μόλις ανακάλυψα ότι ο Ομπάμα είχε βάλει «κοριούς» στον ουρανοξύστη Trump Tower λίγο πριν τη νίκη. Δεν βρήκε τίποτε. Αυτό είναι μακαρθισμός!».

Ακολούθως σημειώνει:
«Πόσο χαμηλά έπεσε ο πρόεδρος Ομπάμα να παρακολουθεί τα τηλέφωνά μου κατά την ιερή εκλογική διαδικασία. Αυτό είναι Νίξον/Γουώτεργκεϊτ. Κακός (ή άρρωστος) άνθρωπος!


Επιπλέον δεν άφησε ανυπεράσπιστο τον υπουργό Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς, τον οποίον κατηγορούν ότι απέκρυψε τις επαφές που είχε στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας με τον Ρώσο πρεσβευτή από τη Γερουσία.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε: «Την πρώτη συνάντηση που είχε ο Τζεφ Σέσιονς με τον Ρώσο πρεσβευτή την είχε κανονίσει η κυβέρνηση Ομπάμα στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος για 100 πρεσβευτές...

Μόλις προέκυψε: ο ίδιος Ρώσος πρεσβευτής που συνάντησε τον Τζεφ Σέσιονς, είχε επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο του Ομπάμα 22 φορές και μόνον πέρυσι τέσσερις φορές».

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.