Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ημαθία: Θρήνος στην κηδεία της 13χρονης Κατερίνας που σκοτώθηκε από νεαρό οδηγό χωρίς δίπλωμα - ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Τι λένε συγγενείς της VIDEOS


Η Κατερίνα Κ. Άφησε την τελευταία της πνοή στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ...

- Το τροχαίο συνέβη σε διάβαση πεζών μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι της
- Ο 18χρονος οδηγός που δεν έχει δίπλωμα οδήγησης κινούταν με μεγάλη ταχύτητα
- Σήμερα έγινε η κηδεία του 13χρονου κοριτσιού


Η κηδεία της 13χρονης έγινε το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Πλήθος κόσμου βρέθηκε για να πει το τελευταίο αντίο στην άτυχη Κατερίνα η οποία έχασε τόσο άδικα τη ζωή της χτες Παρασκευή.

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς της. Οι άνθρωποι της οικογένειας, δε μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.
 Χθες βράδυ, το κορίτσι επιχείρησε να περάσει από μια διάβαση πεζών όμως την ώρα εκείνη, περνούσε από το σημείο ένας 18χρονος οδηγός - ο οποίος δεν έχει δίπλωμα οδήγησης- ο οποίος χτύπησε με το αυτοκίνητό του το ανήλικο κορίτσι. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα....
To κορίτσι άφησε την τελευταία πνοή του στο ασθενοφόρο που την μετέφερε με πολλαπλές κακώσεις από το Νοσοκομείο της Βέροιας που είχε μεταφερθεί αρχικά, στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.



Μετά τη φονική παράσυρση, το αυτοκίνητο του 18χρονου σταμάτησε την πορεία του στο πρανές του πάρκου, μπροστά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.



Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το alexandriamou.gr επικαλούμενο μαρτυρίες, ο νεαρός οδηγός επιχείρησε να διαφύγει από το συμβάν ειδοποιώντας παράλληλα τον πατέρα του, ο οποίος άμεσα έφτασε στο σημείο του τροχαίου αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το δυστύχημα.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.