Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ Αυλωνίτου: Μετά από 23 χρόνια, οι καταληψίες στη Βίλα Αμαλία είχαν νομικά άλλη ιδιότητα! ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ(vid)

 
 Ζήτημα χρησικτησίας  θα μπορούσαν να είχαν θέσει οι καταληψίες στο εμβληματικό κτίριο της οδού Χέιδεν σύμφωνα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε στο Action 24
Ζήτημα ...χρησικτησίας ώστε να γίνουν νόμιμοι ιδιοκτήτες θα μπορούσαν να είχαν θέσει οι καταληψίες στη Βίλα Αμαλία, σύμφωνα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου! Μιλώντας στην εκπομπή Action-ΘΕΜΑ  του Action24 με τον Αντώνη Λιάρο και θέμα την εγκληματικότητα, η συζήτηση έφθασε στο ζήτημα των καταλήψεων δημοσίων, αλλά και ιδιωτικών κτιρίων και χώρων. Με αφορμή τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή στην Κηφισιά, η συζήτηση στην εκπομπή επεκτάθηκε σε όλες τις μορφές της εγκληματικότητας και στο αίσθημα (αν)ασφάλειας που βιώνουν οι πολίτες.

Σε μια στιγμή έντονου διαλόγου που είχε η κ.Αυλωνίτου με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε εκτενείς αναφορές στις καταλήψεις εγκαλώντας τις προηγούμενες κυβερνήσεις για το γεγονός ότι η κατάληψη στη Βίλα Αμαλία κράτησε 23 ολόκληρα χρόνια - πριν λήξει  επί θητείας Νίκου Δένδια, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Σύμφωνα με την κ.Αυλωνίτου πάντως, οι καταληψίες θα μπορούσαν να... είχαν κάνει χρήση των δικαιωμάτων που τους έδινε ο νόμος και η εκκένωση του κτιρίου που είναι και πάλι σχολείο να μην είχε κανένα πρακτικό αποτέλεσμα. Όπως είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «μετά από 23 χρόνια, νομικά αποκτά άλλη ιδιότητα ο καταληψίας. Μιλάω νομικά». Στην ερώτηση της δημοσιογράφου του Πρώτου ΘΕΜΑτος Ματίνας Ηρειώτου αν η κ.Αυλωνίτου θέτει ζήτημα χρησικτησίας, η απάντησή της ήταν αφοπλιστική: «Ναι, τίθεται νομικά τέτοιο ζήτημα», είπε!
 

  

Action Θέμα 2-3-2017 απόσπασμα Βαρβιτσιώτη από action24_tv

 protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.