Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: Η Ελλάδα πρέπει να γίνει Βενεζουέλα ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ CIARISTERAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας με την Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενουζέλας, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, εκθείασε, όπως μεταδόθηκε νωρίτερα, την σοσιαλιστική χώρα, η οποία περνά εποχή αναταραχών και μεγάλης φτώχειας.
Παραθέτουμε ξανά τα λόγια του:

«Οι κομμουνιστές που κυβερνούν την Ελλάδα σήμερα, γιατί κομμουνιστές είναι, έχουν πρότυπό τους τον Τσάβες και τον Μαδούρο, ο οποίος εφαρμόζει την δίαιτα Μαδούρο και έχουν χάσει από έξι κιλά τουλάχιστον οι Βενεζουελάνοι. (…)
Σας δίνω, λοιπόν, ορισμένα στοιχεία για αυτούς που έχουν πάθει απίσχναση και οι οποίοι είναι σε καθεστώς οικονομικού αποκλεισμού, όπως ξέρετε. Του ΟΗΕ είναι, αγαπητοί συνάδελφοι. Στο διάστημα έχουν ανεγερθεί ενάμισι εκατομμύριο κατοικίες πλήρως εξοπλισμένες. Και δόθηκαν δωρεάν. Ξέρετε τι είναι οι φαβέλες σε αυτές τις χώρες.
Ακούστε κάτι άλλο. Το δημόσιο χρέος είναι κάτω από το 30% του ΑΕΠ, η ανεργία είναι στο 5%, η ακραία φτώχεια που πριν από την Μπολιβαριανή επανάσταση ήταν στο 30%, σήμερα είναι στο 5% του πληθυσμού. Μάλιστα, ο αρμόδιος Οργανισμός του ΟΗΕ έχει ανακηρύξει την Βενεζουέλα ελεύθερη από την πείνα. Μάλιστα, το επισιτιστικό πρόγραμμα του ΟΗΕ φέρει και το όνομα του Τσάβες. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας».



ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

 ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.