Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Σκόπια- Κόμμα Γκρούεφσκι: Δεν θα επιτρέψουμε τον επαναπροσδιορισμό του κράτους

Φεβρουάριος 23, 2017. 23:06
Το VMRO-DPMNE-  κόμμα του πρώην πρωθυπουργού των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι,  κατηγόρησε σήμερα το κόμμα της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης- SDSM,  ότι προτίθεται να επαναπροσδιορίσει  το κράτος όταν θα έρθει στην εξουσία και για τον σκοπό  σχεδιάζει να παραβιάσει το Σύνταγμα της χώρας.

«Ότι έχει ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα τα δούμε όλα τώρα. Το SDSM προσπαθεί  σταθερά να προχωρήσει στον επαναπροσδιορισμό του κράτους της ψευδομακεδονίας. Το SDSM  έχει στοχευμένα σχέδια για να παραβιάσει το Σύνταγμα. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε», δήλωσε το VMRO-DPMNE, έπειτα από τις δηλώσεις του αρχηγού του SDSM, Ζόραν Ζάεφ, ότι θα σχηματίσει κυβέρνηση στις επόμενες δύο εβδομάδες.
«Υπενθυμίζουμε το SDSM και όλους τους άλλους που θέλουν να παίξουν με τα κρατικά και εθνικά συμφέροντα της ψευδομακεδονίας, ότι υπάρχουν άλλοι που σκέφτονται μόνο τα συμφέροντα του κράτους και είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν για αυτά», προσθέτει το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού, Γκρούεφσκι.
Καταλήγει τονίζοντας:
Το VMRO-DPMNE κέρδισε τις εκλογές, κέρδισε την πλειοψηφία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, δεν θα επιτρέψει τον επαναπροσδιορισμό της ψευδομακεδονίας. Αυτή είναι ιστορική και ιδεολογική μας δέσμευση και επιπρόσθετα εντολή της πλειοψηφίας των πολιτών, σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της σλαβικής εφημερίδας ‘Βέτσερ’.
--
               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.