Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Χριστός πουθενά - ΒΙΝΤΕΟ «Άγιο» το Κοράνι και η Τορά σύμφωνα με Βαρθολομαίο και Πάπα

 Ο Χριστός πουθενά - ΒΙΝΤΕΟ
Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στους κόλπους της Ορθοδοξίας και γενικά της Χριστιανοσύνης σχετικά με την διαρκή και μεθοδική προώθηση της Πανθρησκείας της Νέας Τάξης.
Στην Αντιόχεια έξι Επίσκοποι
καταδίκασαν πρόσφατα τις ενέργειες του επικεφαλής τους, Πατριάρχη Αντιοχείας Ιγνάτιου Εφραίμ, αναφορικά με τον ιδιαίτερο σεβασμό που εκείνος εξέφρασε προς το Ισλάμ.
Υπήρξαν μάλιστα αναφορές του στον «προφήτη Μωάμεθ» και στο Κοράνι, το οποίο άλλωστε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει χαρακτηρίσει ως «άγιο» (3.50').


Από την πλευρά του ο Πάπας Φραγκίσκος, μπροστάρης της προώθησης της Πανθρησκείας και πνευματικός αδελφός του Πατριάρχη εξύμνησε ένα άλλο θρησκευτικό βιβλίο, την εβραϊκή Τορά, μιλώντας για ενότητα όλων των θρησκευτικών δογμάτων!
«Η Τορά δείχνει την πατρική και σπλαχνική αγάπη του Θεού. Μια αγάπη που δείχνεται με λόγια και συγκεκριμένες χειρονομίες, μια αγάπη που γίνεται συμβόλαιο. (…) Η λέξη συμβόλαιο αυτή καθ’ αυτή αντηχεί ως σχέση που όλους μας ενώνει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ποντίφικας την Πέμπτη, υποδεχόμενος συμπατριώτες του Αργεντίνους Εβραίοι με επικεφαλής τον ραβίνο Αβραάμ Σκόρκα. Οι επισκέπτες συμμετέχουν στην προετοιμασία μιας νέας έκδοσης της Τορά, της οποίας, σύμφωνα με τον Φραγκίσκο «είναι η ίδια ο καρπός ενός ‘συμφώνου’ μεταξύ ατόμων διαφορετικών εθνικοτήτων, ηλικιών και θρησκευτικών δογμάτων, οι οποίοι εντάχθηκαν σε αυτή την κοινή προσπάθεια».
Γίνεται μάλιστα και αναφορά στον Αβραάμ ως κοινό πατέρα χριστιανών, εβραίων και μουσουλμάνων, τον οποία μας πλάσαραν για προπάτορα μέσω της Παλαιάς Διαθήκης, ενώ δεν έχει καμία σχέση με Χριστό και Ελληνισμό.
Εκ των πραγμάτων η Πανθρησκεία προωθείται στους χριστιανούς μέσω της Παλαιάς Διαθήκης.
«Άγιο» το Κοράνι για τον Βαρθολομαίο, «θεία» τα λόγια της Τορά για τον Φραγκίσκο, ο Χριστός πουθενά!!!
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.