Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Εξιτήριο για τη Μυρτώ πέντε χρόνια μετά την άγρια κακοποίησή της ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ στην Πάρο

Συγκίνηση : Η μικρή Μυρτώ παίρνει εξιτήριο
Έπειτα από τρία χρόνια νοσηλείας σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, η Μυρτώ, η νεαρή κοπέλα που έπεσε θύμα ενός Πακιστανού κατά τις διακοπές της στην Πάρο, επιστρέφει στο σπίτι της.

Εξιτήριο μετά από τρία χρόνια για την Μυρτώ

 Η Μυρτώ, όπως αναφέρει το onlarissa.grφιλοξενείται αφιλοκερδώς στο «Animus» και πλέον με τη συγκατάθεση των γιατρών της, αναμένεται να επιστρέψει σπίτι της για να συνεχίσει την μάχη που δίνει, έχοντας στο πλάι της τους δικούς της ανθρώπους.

Υπενθυμίζεται ότι το 2015, η 15χρονη τότε Μυρτώ, είχε βρεθεί σεξουαλικά κακοποιημένη και βαριά χτυπημένη στην περιοχή της παραλίας της Νέας Χρυσής Ακτής στην Πάρο, και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αττικής.

Ύστερα από έρευνες, προέκυψε πως δράστης ήταν ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς, ο οποίος ομολόγησε την πράξη και περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που διέπραξε το έγκλημα. Ο 21χρονος Πακιστανός εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της περιοχής και έφυγε λίγη ώρα μετά από το περιστατικό από το νησί με προορισμό την Αθήνα.

Έπειτα από πέντε μήνες νοσηλείας σε μονάδα ειδικής φροντίδας στον Ευαγγελισμό η μικρή Μυρτώ μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στις ΗΠΑ. Μετά από 7 μήνες νοσηλείας σε κέντρο αποκατάστασης της Βοστώνης επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου υποβλήθηκε σε επεμβάσεις. Έκτοτε ο αγώνας συνεχίζεται στο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.
Σε ειδική εκδήλωση που έγινε την Παρασκευή, επ’ αφορμή των δέκα ετών λειτουργίας του κέντρου αποκατάστασης, τιμήθηκε η νεαρή κοπέλα, λίγο πριν το εξιτήριό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.