Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ! ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ βρήκε ο 66χρονος που βασάνισε 2 κουτάβια βγάζοντας τους τα μάτια & θανάτωσε το ένα στο Παλαιόκαστρο Σερρών ΦΩΤΟΣ

Σκοτώθηκε 66χρονος που βασάνισε 2 κουτάβια βγάζοντας τους τα μάτια & θανάτωσε το ένα στο Παλαιόκαστρο Σερρών
Φρικτό θάνατο βρήκε στις 25 Απριλίου στο Παλαιόκαστρο Σερρών ο 66χρονος άνδρας που τον περασμένο Φεβρουάριο καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σερρών για τον άγριο βασανισμό δύο κουταβιών. Ο θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας έβγαλε τα μάτια των ζώων με σύρμα και το ένα σκυλί το σκότωσε πετώντας το σε χωράφι.

Το φρικτό έγκλημα σε βάρος των ζώων έγινε πριν από περίπου έναν χρόνο, συγκεκριμένα στις 27 Μαΐου 2016, και η καταδίκη και το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ του επιβλήθηκε χάρη στις προσπάθειες που έκαναν τρεις εθελοντές του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών, της Ειρήνης Καραπιδάκης, της Ζωής Κοντού και του Σάκη Ζλάτκου, οι οποίοι πήγαν επί τόπου αναζήτησαν τα ζώα, κατέθεσαν στην Αστυνομία, έσωσαν το ένα σκυλί, ανάγκασαν τις αρχές να ασχοληθούν με το έγκλημα, καθώς η τοπική κοινωνία απλώς σιώπησε… ενώ τον δράστη κάλυψαν ακόμα και εκείνοι στους οποίους ανήκαν τα δύο κουτάβια.
Θυμίζουμε ότι στο δικαστήριο στις 9 Φεβρουαρίου 2017 εκτός από την καταδίκη του σαδιστή - αγρότη αποφασίστηκε η παραπομπή των ιδιοκτητών των δύο σκυλιών σε νέα δίκη με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία – κάτι πρωτοφανές για τα δικαστικά χρονικά (για υπόθεση ζωοκτονίας) – καθώς δεν αποκάλυψαν στις αρχές το όνομα του δράστη και βασανιστή των ζώων τους αν και το γνώριζαν.
Ο 66χρονος σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα όταν προσπάθησε να επιδιορθώσει την βλάβη και να ξεμπλέξει τους σωλήνες ποτίσματος του χωραφιού και παγιδεύτηκε από το μηχάνημα (καρούλι) που έσερνε το τρακτέρ. Μάλιστα, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, πέθανε μπροστά στα μάτια της συζύγου και του παιδιού του, που δεν κατάφεραν να τον σώσουν.
Δείτε καρέ - καρέ τι έκανε αυτός ο άνθρωπος σε αυτά τα ζώα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.