Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Ο πόλεμος "κατά του σταυρού" στις ΗΠΑ συνεχίζεται

Ο πόλεμος "κατά του σταυρού" στις ΗΠΑ συνεχίζεται
Οι σατανιστές προελαύνουν, έχοντας την υποστήριξη της Νέας Τάξης.
Απίστευτα πράγματα εξακολουθούν να γίνονται στις αχανείς ΗΠΑ, όπου παρά την εκλογή Τραμπ, ο διωγμός κατά κάθε χριστιανικού συμβόλου εξακολουθεί να μαίνεται μέχρι νεωτέρας.

Πιο συγκεκριμένα στη Μινεσότα, οι αρχές αφαίρεσαν από το Πάρκο των Βετεράνων στο Belle Plaine, το άγαλμα ενός στρατιώτη που προσευχόταν πάνω από έναν τάφο, κρατώντας έναν σταυρό!
Το σύμβολο αυτό της χριστιανοσύνης προφανώς...ενόχλησε τους σατανιστές της Πολιτείας, που απαίτησαν από τις αρχές (στο όνομα της θρησκευτικής ελευθερίας) να το αφαιρέσουν πάραυτα.
"Αυτό δεν είναι απλώς μια συνταγματική παραβίαση, αλλά στέλνει ένα μήνυμα αποκλεισμού σε μη χριστιανούς, σαν να είναι σημαντικοί μόνο οι χριστιανοί βετεράνοι", κατήγγειλε ένα μέλος του Ιδρύματος της Θρησκευτικής Ελευθερίας που πρωτοστατεί στην κίνηση αυτή.

Ωστόσο το ακόμη πιο εξοργιστικό είναι πως παρά την απομάκρυνση του σταυρού από το μνημείο, που εν τέλει επετεύχθη, οι σατανιστές της περιοχής, στο όνομα πάλι της θρησκευτικής ελευθερίας, προέβησαν σε επίσημο αίτημα τοποθέτησης ενός...σατανιστικού συμβόλου στο ίδιο πάρκο!
Το δικό τους μνημείο; Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις στις...ανεξίθρησκες ΗΠΑ:

Δείτε ΕΔΩ.

 el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.