Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Σε δίκη για υποκίνηση ισλαμοφοβικής βίας η Σώτη Τριανταφύλλου ΤΗΝ ΜΗΝΥΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ)


Σε δίκη παραπέμπεται η γνωστή συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου με την κατηγορία της δημόσιας υποκίνησης βίας ή μίσους με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, για τον ισχυρισμό πως «ο Μάρκο Πόλο [είπε πως] φανατικός μουσουλμάνος είναι αυτός που σου κόβει το κεφάλι, ενώ μετριοπαθής είναι εκείνος που σε κρατάει για να σου κόψουν το κεφάλι», κάτι που ο μηνυτής θεωρεί πως είναι ψέμα.

Η δίκη θα γίνει στο Η Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών στις 21 Ιουλίου 2017.

Την ιστορία την ξεκίνησε ο διαχειριστής του blog με τους...831 φίλους στο facebook, που φέρει τον τίτλο "Racist Crimes Watch",  ο κ. Παναγιώτης Δημητράς, με αφορμή ένα άρθρο της Σώτης Τριανταφύλλου στην Athens Voice.
(κλικ στη φωτό που ακολουθεί, για να διαβάσετε το άρθρο)Για τη δίκη της Τριανταφύλλου μάλιστα, δημιουργήθηκε...event στο facebook, με το οποίο ο μηνυτής καλεί κόσμο για....το πάρτι. (κλικ στη φωτό που ακολουθεί, για να βρεθείτε στη σελίδα του....event).

Ο κ. Δημητράς μάλιστα, στο blog του αναφέρει και ένα παλιότερο άρθρο της Σ. Τριανταφύλλου, την οποία βλέπουμε πως έχει βάλει "στο μάτι" από το 2011.
(κλικ στη φωτό που ακολουθεί για να διαβάσετε το άρθρο)Το eyedoll σας καλεί όλους στο...πάρτι του κ. Δημητρά στις 21 Ιουλίου στο Η Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ώστε να συμπαρασταθούμε μαζί στην καταξιωμένη συγγραφέα και ιστορικό Σώτη Τριανταφύλλου, μπροστά στην περιπέτεια στην οποία την υποβάλλει το ον, που ενώ διαβάζει αρθρογραφία έγκυρων και βαθιά ενημερωμένων συγγραφέων, αδυνατεί να αντιληφθεί τι γράφουν και σπέρνει μηνύσεις με αφορμή το ξήλωμα του φερετζέ της ανοησίας του και της ανιστορικότητάς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Η Ντόρα επιχορηγούσε το "Παρατηρητήριο του Ελσίνκι" του Δημητρά

 Ζητούνται απάτριδες, ανθέλληνες, νεοφιλελεύθεροι και αντιδραστικοί

 

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ (συνέχεια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.