Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Πούτιν Απασφάλισε… Είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ και ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το ΣΧΕΔΙΟ !! (Video)

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ! Ο Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !! Απασφάλισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν !!!

ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ «ΑΠΑΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ… ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ»
«Σχεδιάζουν να φυτέψουν χημικά στη Δαμασκό και κατηγορήσουν τη συριακή κυβέρνηση για την επίθεση».

«Προβοκάτσια» χαρακτήρισε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν την επίθεση με χημικά όπλα στο Ιντλίμπ της Συρίας την προηγούμενη εβδομάδα, αναφέροντας ότι η Ρωσία διαθέτει πληροφορίες ότι ετοιμάζονται και άλλες τέτοιου είδους ενέργειες.
«Έχουμε πληροφορίες από έμπιστες πηγές ότι τέτοιου είδους προβοκάτσιες- και δεν μπορώ να τις χαρακτηρίσω αλλιώς- ετοιμάζονται και σε άλλες περιοχές της Συρίας, περιλαμβανομένων των νοτίων προαστίων της Δαμασκού, όπου σχεδιάζουν να τοποθετήσουν κάποιες ουσίες και να κατηγορήσουν τις συριακές αρχές για χρήση τους», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας μετά τη συνάντησή του με τον Ιταλό ομόλογό του Σέρτζιο Ματαρέλα, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik.
Ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι η Ρωσία θα απευθυνθεί στον ΟΗΕ προκειμένου να πραγματοποιηθεί έρευνα για τα χημικά που χρησιμοποιήθηκαν στο Ιντλίμπ.
«Όλα τα γεγονότα που σχετίζονται με τις χημικές επιθέσεις στο Ιντλίμπ πρέπει να ερευνηθούν εξονυχιστικά», δήλωσε.
Η επίθεση με χημικά στη Συρία, προκάλεσε την αντίδραση των ΗΠΑ, οι οποίες εκτόξευσαν 59 πυραύλους Τόμαχοκ κατά αεροπορικής βάσης του συριακού στρατού, ως απάντηση.
Μετά τις δηλώσεις του Πούτιν, ο αρχηγός του ρωσικού επιτελείου στρατού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι κατέχει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες μαχητές μεταφέρουν δηλητηριώδεις ουσίες στις περιοχές του Χαν Σαϊχούν της ανατολικής Γούτα, στη Συρία.


 hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.