Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Με κομμένη την ανάσα ο πλανήτης: Οι ΗΠΑ θα πλήξουν την Δαμασκό γιατί η συριακή αεροπορία κτύπησε με βόμβες-βαρέλι


Εγκλωβίστηκαν τα F-22 Raptor- Τι λέει το Πεντάγωνο

 Ενημερώθηκε ο Πούτιν και προειδοποιεί με καταρρίψεις

Βρέθηκε η αφορμή για την εκ νέου έναρξη εκτόξευσης αμερικανικών πυραύλων στην Συρία, και αυτό αφορά στους χθεσινούς και σημερινούς βομβαρδισμούς της συριακής αεροπορίας με βόμβες-βαρέλι οι οποίες προκαλούν εκατοντάδες θύματα στις τάξεις των τρομοκρατών.

Πριν λίγο το Κρεμλίνο έθεσε σε ύψιστη πολεμική ετοιμότητα τα συστήματα αεράμυνας της Συρίας καθώς ο Πούτιν ενημερώθηκε πως στόχος θα είναι η Δαμασκός και τα προάστια της και αυτό γιατί τα ρωσικά μαχητικά και ο συριακός Στρατός έχουν ισοπεδώσει τους ισλαμιστές τρομοκράτες στη Χάμα.

Ο αναπληρωτής διευθυντής της Επιτροπής Άμυνας της Ρωσίας, Yury Shvydkin , τόνισε πως η Ρωσία θα ανταποδώσει στα ίσα αν χτυπηθούν οι Ρώσοι στρατιώτες που επιχειρούν μαζί με τον συριακό Στρατό.

«Ο πρόεδρος Τραμπ πρέπει να καταλάβει που θα οδηγήσει όλο αυτό» τόνισε

Το παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ανακοίνωσε ότι η  συριακή κυβέρνηση απέστειλε μαχητικά αεροσκάφη που έριξαν δεκάδες βόμβες-βαρέλι στους τζιχαντιστές  αντάρτες σε περιοχές της επαρχίας Χάμα, χθες και σήμερα Τρίτη, μια ημέρα μετά την προειδοποίηση των Ηνωμένων Πολιτειών ότι η χρήση τους θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω επιθέσεις με πυραύλους TOMAHAWK  στη Συρία.

Όμως από χτες πετούν μόνο τα F-22 Raptor τα οποία έχουν εγκλωβιστεί σύμφωνα με ενημέρωση του Πενταγώνου των ΗΠΑ.

Tara Copp
@TaraCopp
DOD says US, coalition jets still getting painted by Syrian/Russia air defense systems & remains a concern

Συριακή στρατιωτική πηγή αρνήθηκε την έκθεση του Παρατηρητηρίου και ανέφερε ότι ο στρατός δεν χρησιμοποίησε βόμβες-βαρέλι αλλά κυλίνδρους γεμάτους με εκρηκτικά και θραύσματα που προκαλούν  καταστροφή στο έδαφος.

***Σε άρθρο μας με τίτλο ( Πάμε για μετωπική ΗΠΑ-Ρωσίας – Ο παράφρονας Τραμπ θα βομβαρδίσει ξανά τη Συρία – Ετοιμάζει επιδρομές και κατά της Β.Κορέας – Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ δοκιμάζει τα αντιπυραυλικά του συστήματα!), είχαμε προειδοποιήσει με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι  ο  τρελός πλέον πρόεδρος των ΗΠΑ θέλει  να σπείρει τον όλεθρο καθώς διέρρευσαν πληροφορίες για νέο χτύπημα κατά της Συρίας λέγοντας χαρακτηριστικά στο Κογκρέσο «θα λάβουμε περαιτέρω δράση αν χρειαστεί».

Η αφορμή που ζητούσε του δίνεται με τον σημερινό βομβαρδισμό  και τώρα απομένει να δούμε τι ακριβώς θα λάβει χώρα στα ανοικτά της Συρίας μεταξύ Αμερικανών και Ρώσων.

Από την άλλη πλευρά από ότι διαφαίνεται δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο σχέδιο από τον Λευκό Οίκο όσον αφορά στα επόμενα βήματα έπειτα από την πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσαν αμερικανικά πολεμικά εναντίον συριακής αεροπορικής βάσης, κατόπιν εντολής του προέδρου Τραμπ, σε αντίποινα επίθεσης με χημικά όπλα  όπου δεκάδες άμαχοι έχασαν τη ζωή τους.

Ειδικοί αναλυτές εκτιμούν ότι τα αεροπορικά πλήγματα στην Συρία αποτελούν ξεκάθαρα μια σαφή επίδειξη ισχύος των ΗΠΑ, ωστόσο, η εμπλοκή των αμερικανικών δυνάμεων στον συριακό πόλεμο δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στο  σύνθημα του Τραμπ  «Η Αμερική πρώτα»  και στην πολιτική της απομόνωσης που διακήρυττε .

Τα πυραυλικά πλήγματα είχαν όμως την αντίδραση της Ρωσίας η οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες  « κατέβασε» πολλούς πυραύλους του Τραμπ στο έδαφος .

Το ζήτημα είναι ένα, ο Αμερικανός πρόεδρος θα δώσει εντολή για νέες επιθέσεις ή άλλες ενέργειες εναντίον της κυβέρνησης Άσαντ ή θα συζητήσει με τον Πούτιν όπως έκανε με τον Κινέζο Πρόεδρο;

Η Ρωσία από την δική της πλευρά δεν πρόκειται να επαναλάβει το λάθος του « Κοσσυφοπεδίου το 1999» και θα τηρήσει μια «υπομονετική στάση» μέχρι να κτυπήσει με πολύ μεγάλη δύναμη τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ,  που δεν σταματούν να εφαρμόζουν τα λίαν επικίνδυνα σχέδια τους. Η Μόσχα δεν θα αναμένει πλέον τις εξελίξεις αλλά θα προσπαθήσει να τις καθοδηγήσει.

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ

http://www.onenewspage.com/v/20170410/7250351.htm?width=480

***Σε άρθρο μας με τίτλο ( Πάμε για μετωπική ΗΠΑ-Ρωσίας – Ο παράφρονας Τραμπ θα βομβαρδίσει ξανά τη Συρία – Ετοιμάζει επιδρομές και κατά της Β.Κορέας – Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ δοκιμάζει τα αντιπυραυλικά του συστήματα!),

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.