Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Ο λεπτότερος σκύλος του κόσμου ανάρρωσε και πάντρεψε του ανθρώπους-γονείς του ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.....ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ - ΦΩΤΟΣ VIDEO

c9b791c6613c377f396210fe207e3d9d
Τον Σεπτέμβριο του 2015, η Ρέιτσελ Μπάτλερ είχε διασώσει “το λεπτότερο σκυλί στον κόσμο” και σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση, έχοντας αναρρώσει πλήρως, να συνοδεύσει την ιδιοκτήτριά του στον γάμο της. “Το να έχουμε τον Γουίλιαμ στην τελετή, μας έκανε να αισθανθούμε τόσο περήφανοι και οι δυο για το πόσο δρόμο κάναμε μέχρι τώρα”, είπε εκείνη.

“Έμοιαζε με κινούμενο σκελετό”, δήλωσε ο Επιθεωρητής Νίκι Φόστερ από το RSPCA, για τον Γουίλιαμ, όταν τον βρήκαν. “Είναι το πιο λεπτό σκυλί που έχω δει στα 10 χρόνια που είμαι επιθεωρητής. Μπορείτε να δείτε κάθε κόκαλο στο σώμα του”. Ο σκύλος ζύγιζε μόνο γύρω στα 3 κιλά, αντί για 10 που ήταν το φυσιολογικό και έπρεπε να είναι τυλιγμένος συνεχώς σε μια πετσέτα για να παραμένει ζεστός.
Ανήκε στο παρελθόν στον Κρίστοφερ Ράστον και την Κρίστι Χέιλς. Πήραν τον σκύλο από διαφήμιση στο διαδίκτυο, αλλά δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για το πώς να φροντίσουν ένα κουτάβι. Το ζευγάρι παραδέχτηκε ότι προκάλεσε ζημιά και ταλαιπώρησε το σκυλάκι. Τους απαγορεύτηκε να έχουν ζώο ξανά και τιμωρήθηκαν με κοινωνική απλήρωτη εργασία για 35 ώρες.
Είμαστε τόσο χαρούμενοι που όλα τελείωσαν καλά για τον Γουίλιαμ. Κοιτάξτε πόσο αξιολάτρευτος είναι στο γάμο με το τουίντ κολάρο και το παπιγιόν!
Το 2015, η Ρέιτσελ Μπάτλερ διέσωσε “το λεπτότερο σκυλί στον κόσμο”, που είχε κακοποιηθεί από ένα βάναυσο ζευγάρι.

RSPCA “Μοιάζει με κινούμενο σκελετό… Είναι το πιο λεπτό σκυλί που έχω δει στα 10 χρόνια.”

RSPCA “Μπορείς να δεις κάθε κόκκαλο στο σώμα του.”

RSPCA Το σκυλί ζύγιζε λιγότερο από 3 κιλά, ενώ θα έπρεπε κανονικά να είναι 10 και ήταν συνεχώς τυλιγμένο με κουβέρτα για να μην κρυώνει.

RSPCA Σήμερα ο Γουίλιαμ είναι ευτυχισμένος, έχοντας αναρρώσει πλήρως, συνόδευσε ακόμη και το ζευγάρι στην τελετή του γάμου του.

Kate Lowe Photography “Έχοντας τον Γουίλιαμ στην τελετή, μας έκανε τόσο περήφανους για το πόσο καλά τα καταφέραμε.”

Kate Lowe Photography Κοιτάξτε πόσο αξιολάτρευτος είναι με το τουίντ κολάρο και το παπιγιόν!

Kate Lowe Photography Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.
 mojo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.