Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία η Σία Κοσιώνη; - Ο Κώστας Μπακογιάννης και τα σχέδια της Ντόρας

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης
Η Σία Κοσιώνη θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία; Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη θέλει σαν τρελός στα ψηφοδέλτιά του κόμματός του.
Αν ισχύουν οι πληροφορίες, τότε στις επόμενες εκλογές, που θα αργήσουν βέβαια να γίνουν, όλος ο ΣΚΑΪ θα έχει μετακομίσει στην Πειραιώς. Ας μην ξεχνάμε ότι αντίστοιχες προτάσεις έχουν γίνει τόσο στον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος τις προάλλες έκανε εμφάνιση κομματάρχη του Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως έχει η στάση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη, γιου της Ντόρας Μπακογιάννη και συντρόφου της Σίας Κοσιώνη, Κώστα Μπακογιάννη.
Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η Ντόρα τον ετοιμάζει για επόμενο Δήμαρχο Αθηναίων, πριν κάνει το μεγάλο βήμα από την τοπική αυτοδιοίκηση στην κεντρική πολιτική σκηνή. Μέχρι τότε, το σχέδιο λέει πως η Σία Κοσιώνη μπορεί να καλύψει άλλη μία θέση στο κοινοβούλιο για τον... οίκο των Μητσοτάκηδων, οι οποίοι δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Και ταυτόχρονα θα προσφέρει βοηθητικές υπηρεσίες για την πολιτική καριέρα του συντρόφου της, από την βουλευτική της έδρα, με τη συνδρομή του συγκροτήματος του Αλαφούζου και των ψηφοφόρων της.
Όπου υπάρχει προοπτική εμπλοκής στα πολιτικά πράγματα, οι Μητσοτάκηδες δεν αφήνουν καμία θέση να πάει χαμένη. Εξάλλου 170 χρόνια αυτή η οικογένεια συντηρείται από τις θυσίες γενεών Ελλήνων. Ας μην ξεχνάμε ότι και η πρώην του Κώστα Μπακογιάννη, Μαίη Ζαννή βολεύτηκε στον κομματικό μηχανισμό από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού βέβαια νωρίτερα "κάρφωσε" την Αγία Οικογένεια για τα σκάνδαλα και της Siemens (Διαβάστε ΕΔΩ). Και επίσης και η Αλεξία Μπακογιάννη, η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη παίρνει... μεγάλες δουλειές για την εταιρεία της. Πάντοτε σε αυτή τη χώρα υπάρχει ένα μερίδιο για τους Μητσοτάκηδες. Κληρονομικώ δικαίω.
Μέχρι να κατέβει η Σία Κοσιώνη ως υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, θα μπορεί να λέει το δελτίο ειδήσεων σε συχνότητα πανελλαδικής εμβέλειας. Στον ΣΚΑΪ. Επίσης θα μπορεί να βραβεύεται για την αντικειμενικότητα και την αμεροληψία της. Εξάλλου η Ελλάδα είναι η χώρα που όλα μπορούν και συμβαίνουν. Η Ελλάδα είναι η χώρα των Μητσοτάκηδων.

 periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.