Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Μεγάλη μέρα για τον ελληνικό στίβο. Λίγη ώρα μετά το χάλκινο μετάλλιο της Παπαχρήστου στο τριπλούν η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

katerina_stefanidi
Eίναι η καλύτερη αθλήτρια στην Ευρώπη και το απέδειξε σε ακόμη ένα μεγάλο τελικό στο άλμα επί κοντώ. Η Κατερίνα Στεφανίδη έναν περίπου χρόνο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό ανοιχτού και έξι μήνες μετά την
κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου πήρε ακόμη μια πρωτιά αυτή τη φορά στο ευρωπαϊκό του κλειστού στίβου στο Βελιγράδι.
Η Ελληνίδα αθλήτρια μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα κόντρα στην Γερμανίδα Λίζα Ρίζιχ κατάφερε να περάσει με την πρώτη τα 4.80 και 4.85 μέτρα, άλματα που την έδωσαν και το χρυσό μετάλλιο.
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο πέρασε με την δεύτερη τα 4.55 μέτρα και με την πρώτη τα 4.65 μέτρα. Το χαμένο της άλμα στο πρώτο ύψος την «ανάγκασε» να αφήσει τα 4.70 και 4.75 που πέρασε με την πρώτη η αντίπαλός της. Η Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη τα 4.80 μέτρα (που έριξε η αντιπαλός της) και τα 4.85 μέτρα, όπου η Ρίζιχ είχε δύο ακόμη άκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.