Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Κρουαζιέρα οργίων με ανταλλαγές συντρόφων - Το αντίτιμο και η συμμετοχή των swingers!


Οι swingers επιστρέφουν και η κρουαζιέρα τους γίνεται θέμα συζήτησης. Οι άγνωστες και πιπεράτες λεπτομέρειες προκαλούν αντιδράσεις...
Οκτώ ημέρες και 7 καυτές νύχτες υπόσχεται ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο για κρουαζιέρα οργίων στα ελληνικά νησιά. Ζευγάρια από όλον τον κόσμο έχουν ήδη κλείσει το πακέτο τους για να απολαύσουν το ταξίδι τους. Στις Κυκλάδες οι τοπικές αρχές δεν βλέπουν όμως με καλό μάτι αυτή την κρουαζιέρα, αφού όπως λένε, η προβολή του θέματος μπορεί να φέρει τα αντίθετα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα. ''Η κρουαζιέρα των οργίων'' θα ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου από τον Πειραιά και θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουλίου. Το πρώτο λιμάνι που θα δέσει είναι αυτό της Μυκόνου και θα ακολουθήσουν η Πάρος, η Μαρμαρίδα στην Τουρκία, τα Χανιά με επιστροφή και πάλι στον Πειραιά. Το τσουχτερό πακέτο διακοπών είναι από 2.500 έως και 5.500 χιλιάδες ευρώ. Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτή τη στιγμή έχει κλειστεί το 95% των καμπινών, με τους ιθύνοντες του πρακτορείου να εκτιμούν πως τις επόμενες μέρες θα εξαφανιστούν και οι εναπομείναντες θέσεις...



Στο κατάστρωμα 7 για παράδειγμα δεν υπάρχει διαθέσιμη καμπίνα εδώ και μήνες. Το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο με δελτίο τύπου υπόσχεται σέξι θεματικές βραδιές με φόντο όπως αναφέρει χαρακτηριστικά τα ελληνικά νησιά. Το πακέτο περιλαμβάνει σεξ σόου, πάρτι, ανταλλαγές συντρόφων. Είναι η πέμπτη φορά που διοργανώνεται κρουαζιέρα οργίων στα ελληνικά νησιά, με τις 4 προηγούμενες να έχουν κάνει τους υπεύθυνους του πρακτορείου να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.



«Επισκεφθείτε τα πιο παρθένα ηλιόλουστα, ονειρικά νησιά σε μια κρουαζιέρα αισθησιακή που θα σας φύγει το κεφάλι. Τα δελεαστικά νησιά και το Αιγαίο θα αποτελέσει το σκηνικό για ένα κρεσέντο καυτού αισθησιασμού. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το μέρος του κόσμου όπου οι ζεστές ημέρες θα οδηγούν σε σέξι, αισθησιακές νύχτες. Το Αιγαίο είναι γνωστό για τα θαυμάσια ηλιοβασιλέματά του, που βάζουν «φωτιά» στον ουρανό, όπως και τα swingers ζευγάρια. Αν θέλετε πολυτέλεια, σέξι θεματικές βραδιές, ερωτικά εργαστήρια, πεντάστερα εστιατόρια και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής χωρίς καμία αναστολή, τότε αυτές είναι οι ιδανικές διακοπές για εσάς'' αναφέρει το τουριστικό πρακτορείο και καταλήγει η διοργανώτρια εταιρεία:

«Η πέμπτης μας κρουαζιέρα θα είναι η ευκαιρία για να ξεφύγετε από τους περιορισμούς της πραγματικής ζωής και και εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Αυτή η κρουαζιέρα θα σας δώσει την ευκαιρία της πλήρους διαφυγής, εκεί οι αναστολές θα περιοριστούν και όπου οι αναστολές περιορίζονται έρχεται η δράση».

Πηγή: cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.