Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Παίζει ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, όπως ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα


Παίζει με τις πλάτες της καραμανλικής Παράγκας και παραμένει ακλόνητος στην εξουσία

Ο Αλέξης Τσίπρας παίζει χωρίς αντίπαλο, όπως ο Ολυμπιακός  στο εγχώριο πρωτάθλημα.Παίζει με τη βοήθεια της Παράγκας των καραμανλικών θα πείτε. Ε, και; Το θέμα είναι ότι παραμένει ακλόνητος στην εξουσία. Παίζει βρώμικα θα πείτε. Ε, και; Το θέμα είναι ότι παραμένει ακλόνητος στην εξουσία. Αυτό είναι το ζητούμενο.

 Από τον Βασίλη Μπόνιο

Βάζει εξαντλητικούς φόρους και εξαντλητικές εισφορές, θα πείτε. Οσο υπάρχουν δειλοί πολίτες που πληρώνουν τους δημόσιους οργανισμούς, με το αίμα τους, ο Τσίπρας θα παραμένει στην εξουσία στηριζόμενος στο διεφθαρμένο πελατειακό κράτος. Αυτή την κυβέρνηση μπορεί να την ρίξει μόνο ο οξυδερκής ελληνικός λαός: Oχι διαδηλώνοντας στο Σύνταγμα ή σπάζοντας τα υπουργεία. Αυτά τρέφουν το σύστημα του Τσίπρα.
Υπάρχει μόνο η παθητική αντίσταση της ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ. Σταματήστε να πληρώνετε ΔΕΗ, Εφορία, ΕΥΔΑΠ, οτιδήποτε κρατικό και περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδα της καθημερινότητάς σας. Ετσι θα πέσει ο Τσίπρας. Οσο στέκεστε, σαν στρατιωτάκια με τις ώρες στην ουρά να πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ, για πιο λόγο διαμαρτύρεστε στη συνέχεια για όλα όσα κάνει ο Σύριζα; Για τους μισθούς που δίνει στους συριζαίους κηφήνες του Δημοσίου, για τις προσλήψεις, τους μετακλητούς και πάει λέγοντας.
Για να πέσει ο Τσίπρας πρέπει να ξεκινήσουμε από μια παραδοχή: Kυβερνά έναν μακάκα λαό. Πολύ μακάκα. Ο λαός πληρώνοντας στηρίζει την κυβέρνηση Σύριζα και τις επιλογές της. Και ο λαός με τον Σύριζα πλήρωσε τα περισσότερα και μάλιστα το έκανε και εξακολουθεί να το κάνει με χαρά.

Ετσι ο Τσίπρας θα μείνει για πάντα στην εξουσία. Υπάρχει και το άλλο. Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στον Τσίπρα και τον Καμμένο: Αυτοί οι δύο έχουν αποφοιτήσει από 10 Τρούμπες, όταν ο Μητσοτάκης φοράει ακόμη σοσονάκια και πάει στα νήπια. Ο μόνος, από ολόκληρη την αντιπολίτευση, που στέκεται με αξιώσεις στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον Τσίπρα και τον Καμμένο είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης. Ολοι οι υπόλοιποι είναι πελατάκια.
Ο Τσίπρας 2 χρόνια τώρα σπάει τ΄αρχίδια στους δανειστές, με τεράστιο αντίτιμο για τη χώρα είναι αλήθεια, αλλά αυτοί τον ανέχονται. Και ξέρετε γιατί τον ανέχονται; Γιατί είναι κι εκείνοι λέρες και χωμένοι με το κεφάλι στα σκατά και στη διαπλοκή. Σας θυμίζουμε ότι το 2010 ο Σόιμπλε μιλούσε για τους Ελληνες ολιγάρχες και το πόσο κακό κάνει η διαπλοκή στη χώρα μας.
7 χρόνια μετά ο Μπόμπολας σε συνεργασία με γερμανική κατασκευαστική είναι κυρίαρχος στα δημόσια έργα. Το ΤΑΙΠΕΔ πούλησε τον Αστέρα Βουλιαγμένης στους Αραβες αλλά τη δουλειά της ανακατασκευής την πήρε ο ΑΚΤΩΡας.

Ο θρυλικός Σωκράτης Κόκκαλης ζει και βασιλεύει επί Σύριζα. Η εταιρία του αφού κατασκεύασε τις τεράστιες αποθήκες της Lidl στο Κορωπί, πήρε τη δουλειά της ανακατασκευής των 27 αεροδρομίων από τη Fraport, ενώ λοξοκοιτάζει διαρκώς τα εξοπλιστικά. Ακόμη και τη δουλειά με τους προσφυγικούς οικίσκους πήρε από τον Σπίρτζη όπως απεκάλυψε ο Τάσος Τέλλογλου.

Ενας προς ένας οι Ελληνες ολιγάρχες που κατήγγειλε ο Σόιμπλε ζουν και βασιλεύουν επί Σύριζα. Τον Ψυχάρη (και πρόσφατα την Γιάννα Αγγελοπούλου) δεν τους έφαγε ο Τσίπρας. Τους έφαγαν οι υπόλοιποι επειδή δεν τους ήθελαν μέσα στα πόδια τους.
Oλα αυτά τα γνωρίζουν φυσικά τόσο ο Σόιμπλε, όσο και η Μέρκελ αλλά και οι υπόλοιποι θεσμοί. Το παραδέχονται και οι Γερμανοί δημοσιογράφοι οι οποίοι πήραν γραμμή από την καγκελαρία να μην ξαναασχοληθούν με τους Ελληνες ολιγάρχες γιατί με δαύτους κάνουν μπίζνες στην Ελλάδα οι γερμανικές πολυεθνικές.
Ετσι έχουν τα πράγματα όσο εσύ κάθεσαι και βλέπεις Survivor.
Συνέχισε έτσι μαλάκα λαέ και κανείς δεν πρόκειται να σε σώσει…

 http://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.