Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Ράντζα στο Παίδων με βρέφη ημερών! Διέλυσαν τα νοσοκομεία κι ο Πολάκης παίζει στο facebook!

 Ο θλιβερός αμοραλιστής υπουργός Πολάκης, καλά θα κάνει να σταματήσει ν’ ασχολείται με το fb και να αποχωρήσει από την κυβερνητική ομάδα των κυνηγών κεφαλών γιατί – αν το θυμάται – πληρώνεται από το κράτος για να ασκεί τα καθήκοντα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας…. Κι έχει κάτι σοβαρά προβλήματα να λύσει!

Γράφει η Αλίκη Χατζή
Καταρχήν να κάνει μία βόλτα από το Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Αν είναι και ημέρα εφημερίας (μέρα παρά μέρα), ακόμη καλύτερα. Θα δει γονείς να μεταφέρουν έντρομοι με ό, τι μέσον βρουν (γιατί τ’ ασθενοφόρα δεν επαρκούν) παιδιά με ανοιγμένα κεφάλια, σπασμένα χέρια, ματωμένα πρόσωπα . Μάνες να τρέχουν με τα μωρά στα χέρια αναίσθητα από λιποθυμίες, ή ταλαιπωρημένα από επιληπτικά επεισόδια. Πατεράδες με δάκρυα στα μάτια να παρακαλάνε για βοήθεια επειδή τα παιδιά τους παρουσίασαν υπερβολικά υψηλές τιμές σακχάρου…Κι η βοήθεια να μην έρχεται … γιατί οι ήρωες γιατροί είναι τρεις, τέσσερις, άντε πέντε, κι οι ασθενείς 500, 600,ή και 700!
Ο «επαναστάτης αριστερός» Πολάκης, θα δει με τα μάτια του τις άθλιες συνθήκες νοσηλείας. Στα δωμάτια, τουαλέτες χωρίς χαρτί υγείας και σαπούνι, κρεβάτια με τρύπια σεντόνια που δεν αλλάζουν όσο μένουν τα παιδιά γιατί … το νοσοκομείο δεν έχει ικανό αριθμό για να τα αντικαθιστά. Στους διαδρόμους, ράντζα! Ράντζα με βρέφη με ορούς, με παιδάκια με εγκεφαλίτιδα και μάνες να πηγαινοέρχονται με τα θερμόμετρα στο χέρι για να βοηθήσουν τις ηρωίδες νοσοκόμες ( τρεις – τέσσερις κι αυτές), ή αποκαμωμένες να κοιμούνται καθιστές στο πάτωμα.

Θα δει πολλά προσφυγόπουλα να περιφέρονται ζητώντας στ’ αγγλικά κινητά τηλέφωνα («με ίντερνετ») για να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους τους σε κάποια hot spot. Να μπαινοβγαίνουν στις τουαλέτες των δωματίων που φιλοξενούν παιδιά με ουρολοίμωξη και ιώσεις σοβαρές. Θα δει Roma να πλένουν τα ρούχα τους στους μικροσκοπικούς νιπτήρες που οι μωρομάνες αλλάζουν πάνες στα βρέφη. Θα δει και απλωμένες μπουγάδες … στα κάγκελα των παραθύρων και παντού όπου υπάρχει βέργα στα δωμάτια. Αυτό που δεν θα δει είναι ντουλάπες για την τοποθέτηση των ρούχων των άρρωστων παιδιών … γιατί οι περισσότερες έχουν μετατραπεί σε αποθήκες, ή είναι ρημαγμένες, σπασμένες…

Και μετά απ΄ όλα όσα δει ο «πολλά βαρύς» Πολάκης να μας απαντήσει στο ερώτημα: «Τελικά τι είναι πιο ισχυρό, τα λόγια ή τα έργα;»… Να μας πει, τί έκανε για την Υγεία ο ΣΥΡΙΖΑ; Ερωτώ γιατί οι περισσότεροι δεν καταλάβαμε! Για την ακρίβεια, άλλο καταλάβαμε, και είναι αυτό: Η επανάσταση του κύριου Πολάκη, που «ανέτρεψε» το πολιτικό μας σύστημα, που πολυδιαφημίστηκε ως «Πρώτη Φορά Αριστερά»,όχι μόνο δεν άλλαξε το παραμικρό, αλλά έκανε τα πάντα, μαντάρα!

 http://thecaller.gr/politiki/rantza-sto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.