Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

«ΙΕΡΟ» Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Ο ! ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΝΑΟ της ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ του σε… ΠΑΠΙΚΟ ΙΕΡΕΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ


ΣΚΑΝΔΑΛΟ :ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΝΑΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕ… ΠΑΠΙΚΟ ΙΕΡΕΑ!
Την ίδια ώρα που διώκονται ιερείς που διέκοψαν την μνημόνευση του Οικουμενιστού Άνθιμου Θεσσαλονίκης, ο οικουμενισμός οργιάζει σε άλλες μητροπόλεις, όπως της Μεσσηνίας.
Διαβάζουμε πως ο μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος Δασκαλάκης, στις 4-12-2016 ημέρα Κυριακή, παρέστη προσωπικά, συμπροσευχήθηκε και πραγματοποίησε εκκλησιαστική ομιλία κατά τη λειτουργία του παπικού ιερέα, κ. Γεωργίου Ντάγκα, στον Ορθόδοξο Ιερό Ναό των Αγίων Νικολάου και Αθανασίου, που βρίσκεται έναντι του Μητροπολιτικού Μεγάρου της Ορθόδοξης Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας και τον οποίο έχει… παραχωρήσει για την τέλεση παπικών λειτουργιών.

Το ενδιαφέρων είναι ότι ο εν λόγω παπικός ιερέας ήταν πρώην Ορθόδοξος Αρχιμανδρίτης της Ορθόδοξης Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, που είχε χειροτονηθεί από τον μακαριστό Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Παντελεήμονα Β΄ (τον Χρυσοφάκη) και του οποίου πνευματικός πατέρας ήταν ο νυν επίσης οικουμενιστής Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης, τότε Πρωτοσύγκελλος της ίδιας Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.
Ο παπικός ιερέας κ. Γεώργιος Ντάγκας έχει καθαιρεθεί από το εκκλησιαστικό δικαστήριο της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως. Η καθαίρεσή του τεκμηριώνεται από το επίσημο περιοδικό του ίδιου Πατριαρχείου με τίτλο «Ορθοδοξία, τεύχος Γ΄, Ιούλιος – Σεπτέμβριος 2006, σελ. 445-446, ως εξής.
Να σημειώσουμε πως ο νυν μητροπολίτης Μεσσηνίας έχει στο παρελθόν δηλώσει ευθαρσώς πως… όποιοι δεν αναγνωρίζουν πως οι παπικοί είναι εκκλησία, δεν.. είναι χριστιανοί!!!
Μάλιστα!

Πηγή Ιστολόγιο Κατάνυξη


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΑΝΑΞΙΟΣ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ, ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ!


ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟ(ΣΑΤΑΝΟΑΝΘΕΛΛΗΝΟ)ΣΤΟΜΟΣ:ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ


Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΑΝΘΕΛΛΗΝΟΣΤΟΜΟΣ - ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ! VIDEO


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.