Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ: Και το όνομα αυτού «Ελλάδα- Ο Άλλος Δρόμος» – Ποιός ο ιδρυτής του ΜΕ ΓΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΡCIA; (ΦΩΤΟ)

kommata

  • Ενα νέο κόμμα έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες άλλα.Ιδρυτής του, ο ευρωβουλευτής, καθηγητής Νότης Μαριάς που κατέθεσε ήδη στον Άρειο Πάγο, τη σχετική ιδρυτική δήλωση του κόμματος με το όνομα «Ελλάδα- Ο Άλλος Δρόμος».
    «Πιστοί στις δεσμεύσεις μας προχωρήσαμε σήμερα στην ίδρυση πολιτικού κόμματος με το όνομα «Ελλάδα- Ο Άλλος Δρόμος». Όπως έχουμε συζητήσει με χιλιάδες πολίτες στις εκδηλώσεις οι οποίες έγιναν σε όλη την Ελλάδα, στις συγκεντρώσεις στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο η πρωτοβουλία μας αυτή αποσκοπεί στο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να μπορέσει η πατρίδα μας επιτέλους να απελευθερωθεί από τους τοκογλύφους δανειστές», ανέφερε ο κ. Μαριάς.
    Συνεχίζοντας, ο Έλληνας ευρωβουλευτής τόνισε ότι το νέο κόμμα «είναι πλέον το πολιτικό κίνημα με το οποίο χιλιάδες Έλληνες πολίτες θα αγωνιστούν προκειμένου να καταργηθούν τα μνημόνια, να απελευθερωθεί η πατρίδα μας από τους τοκογλύφους δανειστές, να διαγραφεί το επονείδιστο χρέος, να διεκδικήσουμε τις γερμανικές αποζημιώσεις, να παλέψουμε για την ανασυγκρότηση της χώρας και της οικονομίας και την ανακατανομή του παραγόμενου πλούτου, για μία διαφορετική πορεία της πατρίδας μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι».
    Και κατέληξε καλώντας τους πολίτες «που ενστερνίζονται αυτές τις απόψεις, που δε θέλουν η Ελλάδα να μετατραπεί σε ένα μεγάλο hotspot με χιλιάδες πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες να συμπορευθούν μαζί μας».
    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Νότης Μαριάς ανέλαβε την πρωτοβουλία αυτή μετά από σειρά εκδηλώσεων, από τον περασμένο Νοέμβριο, οι οποίες έγιναν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και άλλες πόλεις, ενώ από τον Δεκέμβριο πάνω από 200 άτομα συμμετείχαν στις ομάδες εργασίας για την επεξεργασία των θέσεων του κόμματος.
    Επίσης επισημαίνεται ότι το νέο κόμμα «Ελλάδα- Ο Άλλος Δρόμος», σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις αποκτά θεσμικό ρόλο ως «Κόμμα εκπροσωπούμενο στην Ευρωβουλή» από τον ευρωβουλευτή Νότη Μαριά.
    Marias 

    crashonline.gr


     


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ


Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΦΟΙΒΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Ο ΜΟΝ ΝΤΙΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.