Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ανησυχία για τον μυστηριώδη άνδρα που επιτίθεται σε αυτοκίνητα σε Κηφισιά και Εκάλη


Δύο πολύ περίεργες καταγγελίες για επίθεση σε διερχόμενα αυτοκίνητα στην Εκάλη, έχουν γίνει στην αστυνομία, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για την ανεύρεση του μανιακού δολοφόνου οδηγών ταξί στην περιοχή της Κηφισιάς.

Οι επιθέσεις έγιναν ξημερώματα της Τρίτης 7 Μαρτίου και δράστης ήταν ένας άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών, μελαχρινός και μετρίου αναστήματος.
«Ήταν 05:30 το πρωί και πήγαινα δουλειά. Κατέβαινα την οδό Θησέως από τη Δροσιά προς την Κηφισιά. Στο ύψος της Εκάλης, ξαφνικά πετάχτηκε ένας πεζός από το αντίθετο ρεύμα, τρόμαξα και έκοψα ταχύτητα, μπαίνοντας μάλιστα για λίγο κι εγώ στο αντίθετο ρεύμα για να μην τον χτυπήσω. Έκανε πλάγια βήματα με τα χέρια ανοιχτά για να μην μπορώ να φύγω. Άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, έριξε μια γροθιά στην οροφή του αυτοκινήτου στο ύψος του παραθύρου του οδηγού και μια κλωτσιά στην πίσω πόρτα. Ακριβώς το ίδιο έκανε και αυτοκίνητο που βρισκόταν από πίσω μου. Συναντήθηκα με τον οδηγό του άλλου αυτοκινήτου στο επόμενο φανάρι και συμφωνήσαμε να αναφέρουμε το περιστατικό στην αστυνομία. Όπως και κάναμε, ωστόσο δεν έχω ακόμα κάποια ενημέρωση» καταγγέλλει στο enikos.gr η οδηγός , στο αυτοκίνητο της οποίας επιτέθηκε ο άγνωστος άνδρας.

 Σχετική ανάρτηση για το περιστατικό έκανε η οδηγός και στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά:




 enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.