Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΤΡΟΜΟΣ σε ΣΧΟΛΕΙΟ! Κρούσμα μηνιγγίτιδας στην ΕΛΛΑΔΑ… ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΚΩΜΑΤΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Ένα απίστευτο περιστατικό, που προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, συνέβη στο Πυργί της Χίου.
Ένας μαθητής ΕΠΑΛ προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα και μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση
στην εντατική του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Αθηνών. Μάλιστα, ήταν τόσο κρίσιμη η κατάσταση όπου ο μαθητής μεταφέρθηκε στην Αθήνα με ελικόπτερο C-130.
Η τοπική κοινότητα, οι μαθητές και οι γονείς ανησύχησαν από την εμφάνιση του κρούσματος, και το σχολείο της περιοχής είναι σε συνεχή επικοινωνία με το ΚΕΕΛΠΝΟ και την Επιτροπή Λοιμώξεων του Νοσοκομείου για να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα. Το σχολείο έχει αεριστεί επαρκώς και οι ειδικοί λένε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.
Δηλώσεις για το περιστατικό έκανε ο διευθυντής του ΕΠΑΛ στο politischios.gr, στο οποίο και δήλωσε για το περιστατικό: «Δεν είμαστε ειδικοί. Κανείς μας δεν γνωρίζει από μόνος του τι να κάνει. Είμαστε σε επικοινωνία με το ΚΕΛΠΝΟ και με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, το σχολείο ήταν ανοικτό και αερίζεται ήδη από τη Δευτέρα, ο μαθητής έλειπε από την προηγούμενη Τετάρτη, δεν συντρέχει κανένας άλλος λόγος ανησυχίας».

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.