Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Προβάλεται για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην Ελληνική Τηλεόραση ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΥΛΑΚΗ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!


ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ !!!

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΥΛΑΚΗ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ» ΤΗΣ 10/03/2017

Προβάλεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση το ΦΕΚ για τον ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, σύμφωνα με το οποίο, όλοι σχεδόν οι δανειολήπτες στεγαστικής και καταναλωτικής πίστης δικαιούνται να ζητήσουν τη διαγραφή του συνόλου (100%) των τόκων και των εξόδων των δανείων τους !!!


Επίσης, αποκαλύπτουμε την ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ που διαπράττουν οι τραπεζίτες, όταν εξαπατούν τους Δικαστές, οδηγώντας τους με δόλο να εκδώσουν ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ κατά των Δανειοληπτών, για οφειλές που περιλαμβάνουν παράνομους τόκους και τοκισμούς, ανατοκισμούς και κεφαλαιοποιήσεις τόκων, εισφορών, εξόδων και φόρων, οι οποίες γνωρίζουν ότι δεν έχουν υπολογιστεί νόμιμα και, έτσι, δεν είναι βέβαιες και εκκαθαρισμένες και πρέπει να επανακαθοριστούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία !!!
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ !!!
Σκοτώσαμε τους Έλληνες για να σώσουμε τις Τράπεζες, αντί να έχουμε θυσιάσει τις Τράπεζες για να σώσουμε τους Έλληνες από τη λαίλαπα των Μνημονίων !!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.