Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ρόδος: Το τελευταίο τηλεφώνημα που έκαναν οι τρεις νεκροί ψαράδες - ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΑ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΝΙΓΜΌ ΣΤΟ ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ! φωτος


Από εχθές το βράδυ οι λιμενικές αρχές σήκωσαν το νησί στον αέρα για να εντοπίσουν τους άτυχους ψαράδες.Οι τρεις ψαράδες ηλικίας 72, 67 και 64 χρονών βρέθηκαν σε βραχώδη περιοχή στο Πρασονήσι σήμερα το πρωί, ενώ όλη τη διάρκεια της νύκτας υπήρξε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Τα αίτια της τραγωδίας, που έχει αναστατώσει το νησί της Ρόδου, παραμένουν αδιευκρίνιστα. Σημειώνεται ότι οι τρεις φίλοι είχαν πάει για ψάρεμα χθες και γύρω στις 22.00 το βράδυ επικοινώνησαν με συγγενικά τους πρόσωπα ζητώντας βοήθεια, αναφέρει το newsit.gr.



Αμέσως οι συγγενείς ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές και σε ελάχιστα λεπτά απογειώθηκε ελικόπτερο σούπερ πούμα το οποίο ξεκίνησε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, ενώ εκδόθηκε επίσης και έκτακτο σήμα αναζήτησης των ατόμων και της συγκεκριμένης λέμβου, προς όλα τα παραπλέοντα σκάφη νοτιοανατολικά της Ρόδου.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή ήταν πολύ καλές και αυτό έδωσε αρχικά ελπίδες για να εντοπιστούν σώοι. Ο υφυπουργός ναυτιλείας και νησιωτικής πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τους αρμόδιους του Λιμενικού Σώματος και ενημερώθηκε για την τραγική κατάληξη των ερευνών...


Από τον/την Newsroom
 
 

ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΑ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΝΙΓΜΌ ΣΤΟ ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΦΙΛΩΝ !



Με πολλά ερωτηματικά συνεχίζονται οι έρευνες για το απίστευτο θανατηφόρο συμβάν που εξελίχθηκε χθές στο Πρασονήσι.

Ποιο συγκεκριμένα  το συμβάν έλαβε τόπο κατα  τις 22:00  όταν
τρεις φίλοι γυρνούσαν απο το ψάρεμα που πήγαν ποιο νωρίς με καλαμίδι .
Οταν όμως για άγνωστο λόγο η βάρκα εμπάιζε νερά, "μπορεί απο παλαιότερο χτύπημα" , επικοινώνησαν δια τηλεφώνου με γνωστό τους και του ζήτησαν βοήθεια, άδικα όμως γιατί το βαρκάκι μάλλον βούλιαξε γρήγορα, και έτσι βρέθηκαν σε ταρακουνημένη θάλασσα 4 μποφόρ, σε σημείο που υπάρχουν πανίσχυρα ρεύματα που ενώνουν δυο πελάγιοι, [οι βουτηχτές ξέρουν καλά την περιοχή] τόση ατυχία, και τόσες συγκυρίες πλαισίωσαν το τελικό μοιραίο με το   πνιγμό των  τριών φίλων.
Αμέσως ο γνωστός  ειδοποίησε τους συγγενείς και αυτοί με την σειρά τους  το λιμεναρχείο που αμέσως σήμανε συναγερμό.
Μετά  ελικόπτερο σούπερ  πούμα της πολεμικής αεροπορίας αναζήτησε τους αγνοούμενους μάταια, διότι σήμερα το πρωί εντοπίστηκαν στα βράχια της γύρο περιοχής πνιγμένοι ,,,,

Το ερωτημα που γενάτε είναι πώς μπόρεσε να συμβεί αυτό το ύποπτο βούλιαγμα της βάρκας ,όπως επιπλέον υπο ποιές συνθήκες χάθηκαν αυτοί οι άνθρωποι; με 4 μποφόρ δεν βουλιάζουν οι βάρκες.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες που μας γνωστοποιήθηκαν ο ένας εξ αυτώ ήταν ό Γιάννης Τσούλος που διατηρεί το εστιατόριο Πανόραμα στα Κοσκινού.
Οι άλλοι δυο είναι ένας αρχαγγελίτης και ένας ακόμη Κοσκινιάτης που ακόμη δεν μάθαμε τα ονόματα τους ,, 
ενημέρωση οταν έχουμε νεότερα

Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους τους.
 eleusisdiagoridon.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.